Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Greek Gathering 2017 Νέα σεζόν,νέα αρχή.Θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πάλι απο την αρχή για να αρχίσουμε να οργανώνομαστε πάλι. Το σκεπτικό είναι ένα. Παίζουμε για να περνάμε καλά!! Ξεκινάω λέγοντας πως όλα τα παρακάτω θα ισχύουν μόνο αν καταφέρουμε και κρατήσουμε εν ζωή το "Greek Gathering" και μόνο τότε.Επίσης θα παρακαλέσω όχι γκρίνιες για ολα τα παρακάτω και μα και μου γιατί αν αρχίσουμε πάλι τα polls δε θα βγεί άκρη.Έχουν γραφτεί σύμφωνα με τις αρέσκειες των περισσότερων οδηγών. Θα παρακαλέσω επίσης πως θα πρέπει να συμφωνείτε η να "δεχτείτε" ολα τα παρακάτω πρωτού μπείτε στην λίστα συμμετοχής χρηματικού ποσού για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις μετά.Αν κάτι δε σας αρέσει που σίγουρα θα υπάρχει(όπως και εγώ σε αρκετά) ζυγίστε το και κρίνετε αν θέλετε να συμμετέχετε. Ξεκινάμε έτσι και βλέπουμε στην πορεία για αλλαγές. Καταστατικό σέρβερ. Η ονομασία του σέρβερ θα αλλάξει σε Greek gathering.Το Thelab.gr μας παρέχει χώρο στο φόρουμ και μόνο αυτό.Δεν ηταν χορηγεία του site. Η λίστα για την επιλογή των combos, θα αποτελείται αποκλειστικά απο τα άτομα που συνεισέφεραν για την χρηματική αξία του σέρβερ.Ειδικά στον πρώτο κύκλο ονομάτων. Μετά τον πρώτο κύκλο θα μπορούμε να προσθέσουμε άτομα αν κάποιος το επιθυμεί. Υποχρέωση του καθενός είναι να έχει προετοιμαστεί για την επιλογή αμαξιού,πίστας και τα υπόλοιπα που χρειάζεται για να στηθεί ενα combo.Όπως για παράδειγμα αν επιλεχθούν δύο η περισσότερα αμάξια,να εχει ελεχθεί αν είναι ισοδύναμα.Η αν κάποιο χρειάζεται εξτρα βάρος να μη το ψάχνουμε μεσοβδόμαδα. Ο σύνδεσμος της λίστας θα είναι στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος για να μπορεί ο καθένας να το βρίσκει εύκολα και γρήγορα.(Οταν ολοκληρωθεί η λίστα θα γίνει επεξεργασία απο την Δ.Ο του φόρουμ) Το καταστατικό Θα ανανεώνεται απο τους χρήστες που θα έχουν πρόσβαση στο αρχείο. Γνωρίζοντας πλέον την σειρά ο καθένας θα έχει τον χρόνο να προετοιμάσει το combo του.Αυτό σημαίνει πως την επόμενη μερα του αγώνα δημιουργεί thread με το νεο combo.Αν για κάποιο λόγο δεν εχει εμφανιστεί η βρίσκεται νοσοκομείο γιατί "τράκαρε" στο σαλόνι του @Lazy Dog Θα ακολουθήσει ο επόμενος στην λίστα και χάνει την σειρά του. Μέσα σε δυό μέρες θα πρέπει να έχει βρεθεί λύση.Αλλιώς αναλαμβάνω εγώ Σημ: Το οτι διαλέγει κάποιος combo, δε σημαίνει πως είναι και υποχρεωμένος να δηλώσει και παρών στον αγώνα.Ανθρωποι είμαστε, υποχρεώσεις έχουμε και μας συμβαίνουν πολλά απρόοπτα..Αυτό σημαίνει η επιλογή του combo είναι υποχρεωτική αλλά όχι η συμμετοχή. Κανόνες για την επιλογή Combo. Ελεύθερη επιλογή αμαξιού και πίστας.Σε περίπτωση ένα απο τα δύο η και τα δύο είναι εκτός Kunos stuff,θα πρέπει να ελεγχθεί για την σωστή λειτουργια αυτών.(Bugs,collisions κλπ) Ελέυθερη επιλογή ώρας και καιρού όπως και θερμοκρασίας. Ελέυθερη επιλογή ελαστικών. Την επιλογή για FIXED SETUP. Βοηθήματα ΔΕΝ κλείνουν.(πχ TC OFF απαγορεύεται) ΟΛΑ τα combos θα έχουν το λιγότερο 98% grip.Τον ρυθμό αύξησης πάνω κάτω θα είναι ίδιος σε όλους τους αγώνες.(Ο σκοπός μας είναι να πετύχουμε 99% στον αγώνα) Ελεύθερη επιλογή αν θα γίνει ένας η δύο αρκεί το σύνολο να είναι κοντά στο 40λεπτο. Δυνατότητα επιλογής για Reversed grid αν επιλεχθεί να σπάσει ο αγώνας σε δυο. Μια συμβουλή για τους νέους και μια υπενθύμιση για τους παλιούς.Ο σκοπός μας είναι να ευχαριστηθούμε τον αγώνα.Αυτο σημαίνει ανταγωνισμός! Αυτό γίνεται με όσο τον δυνατόν πιο εύκολα combos. Γενικοί κανόνες ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ! Δεν έχει κανένα νόημα η γκρίνια.Δυστηχώς δε μπορούμε να πιάσουμε όλα τα γούστα.Μια μέση λύση είναι σεβαστή απο όλους μας και πιστέυω να περάσουμε καλά ολοι. Η ημέρα των αγώνων μεταφέρεται την Κυριακή ώρα 22:00 Qualify time : 15min Practice time : 75min (20:30) Χρήση του προγράμματος Discord για να έχουμε επικοινωνία μέσω μικροφώνου.Αν κάποιος ντρέπεται για την φωνή του,ας μας ακούει μόνο. Βοηθάει ΠΟΛΥ στους αγώνες μας και μερικές φορές δε γινόμαστε μπάχαλο αν θα χρειαστεί κάποιο restart. Restart ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ για λόγους κακής οδήγησης. Παρακαλώ μάθετε το αμάξι καλύτερα για να μην χαλάσετε τον αγώνα του αλλουνού! Δε φταίει σε τίποτα αν ξεχαστείς και κοιτάς την αγελάδα δίπλα.Παρακαλώ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Η πρώτη στροφή ΔΕΝ ειναι κριτήριο για την τελική σας θέση.Παρακαλώ λοιπόν σεβαστείτε τους άλλους οδηγούς στην πίστα. Ρεσταρτ θα γίνει ΜΟΝΟ αν αποφασιστεί μέσω discord για τεχνικόυς λόγους.(disconnect,lag,ξέχασε να πατήσει κάποιος drive.Κατουρήθηκε πάνω του και δε πρόλαβε να αλλάξει παμπερ) Θα παρακαλέσω να μην εχουμε rage quits λόγω νεύρων.Ο σκοπός μας είναι να τρέξουμε και να τερματίσουμε.Ναι είναι σπαστικό να σε χτυπήσει κάποιος και να σου καταστρέψει τον αγώνα αλλα η λύση του rage quit δε μας τιμά!Μπορεί την επόμενη φορά να προκαλέσεις εσυ ζημειά:) Συνήθως οι εγωισμοί εντός του αγώνα έχει άσχημη κατάληξη.Για αυτό προσοχή στον τρόπο οδήγησης. Κατα την διάρκεια του αγώνα δε θα αναλύουμε το πόσο καλά αγγλικά μιλάει ο Τσίπρας ούτε τι καιρό κάνει στην Μανιτόμπα. Μετά τον αγώνα τσακωθείτε όσο θέλετε και παίχτε και μπουνιές.:hehe: Όλα βέβαια σε φιλικό επίπεδο. Καταργείται το σύστημα βαθμολογίας που υπήρχε.Δεν έχει κανένα νόημα μιας και δεν συμμετέχουν πάντα όλοι οι οδηγοί. Θα διατηρήσουμε την λίστα. Σε περίπτωση διοργάνωσης κάποιου cup,θα παγώνει το Greek Gathering και προτεραιότητα θα έχει το cup. Οι γνωστοί κανόνες δεν αλλάζουν και εξακολουθούμε να τους τηρούμε! Επίλογος. Θα παρακαλέσω για αρχή να υπάρχει θέληση απο όλους και πιο ενεργή συμμετοχή.Γίνεται προσπάθεια για νέο ξεκίνημα. Οπότε τρέχτε και απροπόνητοι!!Το να τρέχεις μονο για την πρώτη θέση δε σε τιμάει.Γνωρίζουμε όλοι τις ικανότητες του καθένα απο εμάς και δεν έχουμε να αποδείξουμε τπτ. Η ευχαρίστηση μιας μάχης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι μεγαλύτερη απο την πρώτη θέση.Καλό το βάθρο δε λέω αλλα δεν είναι πάντα ο σκοπός μας αυτός. Υ.Γ Δε θέλω να το παίξω αρχηγός αλλα έχει αποδειχτεί πως όταν υπάρχει ένα κοινό μοντέλο οδηγιών και αποδεκτό, όλα τρέχουν φυσιολογικά. Με εκτίμηση, Jason Rap (Gomarakis) Server name : "Greek Gathering" (σκέτο greek αρκεί για να εμφανιστεί στο lobby) Link για τον sTracker του σέρβερ : http://managerdc8.rackservice.org:50410/sessionstat Link (invite) για το Discord : https://discordapp.com/invite/dJmVYcq Link για το καταστατικό του σέρβερ : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OxPbDlA5MeOje8pwkh8ep8iVGTFRnjyUBOjGTci0kbk/edit?usp=sharing Spoiler @fatalara @sosna @GoMaR @Lylankor @spyder @Aris Teidis @akis_z80 @Thodoris1884 @Oxide Burnedbrain @djkostas @wargasm @GeoF1 @geovas77 @wolves @Stelios F. @thazio @troffeo @rapid_fast @panosdimp @PolomanGR @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @Anthemius @uhu @khr1s @Mr.Nekra @jumaru99 @4WNiko@racer@Anthemius@liakjim@gchristod @sosna@UltraB @Billys Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2017 από GoMaR 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Σύμφωνος 100%. Υπάρχει ή ΜΑΝΙΤΟΜΠΑ??? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Πόλη στον Καναδά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Πραγματικά, είμαι τόσο σύμφωνος, που θα μπορούσα να το είχα γράψει ο ίδιος. Ευχαριστώ για το χρόνο σου Ιάσονα. Ήθελα πολύ καιρό να αναφέρω την αφαίρεση του thelab. Νομίζω όμως ότι θα πρέπει να παραμείνει και μάλιστα να γίνει thelab.gr ώστε να καθοδηγήσει πιθανό νέο μέλος στο forum. Αν όχι, μπορεί να μπει στο μήνυμά του σέρβερ. Επίσης πουθενά δεν λέει για MR rating. Προτείνω με όλο μου το είναι να παραμείνει όπως είναι τώρα, δλδ σε A/B και μάλιστα να είναι και στον τίτλο. Πιστέψτε με αποτελεί πόλο έλξης στα πολύ καλά άτομα του χώρου. Περί discord : προτείνω το password να δίνεται μόνο μέσω του chat του discord ώστε να αναγκάζει τους πάντες έστω στη σύνδεσή του σε καθεστώς live ομιλίας έστω και με κλειστό μικρόφωνο. Εδώ να πω πως επειδή κάποιοι επιθυμούν και θέλουν αυτοσυγκέντρωση, θέλει λίγο προσοχή στη λογοδιαρροια. Επίσης προσοχή στο μικρόφωνο. Προσωπικά θα κάνω mute σε όποιον δεν το έχει σε push button. Θα σταθώ στα εξής που ίσως δεν γίνει άμεσα αντιληπτό: Ο κανόνας fixed setup αντικρούει τα ελεύθερα λάστιχα. Πάγια μου θέση είναι το fixed setup να έχει τα πάντα κλειδωμένα εκτός του fuel, δλδ σαν να είσαι δημοσιογράφος , να σου δίνουν τα κλειδιά και να σου λένε πάρτο όπως είναι. Δλδ με τα λάστιχα που φοράει. Να συμφωνήσουμε σε αυτό. Να επαναλάβω ότι τα λάστιχα δρόμου, είναι πολύ πιο εύκολα στο όριο και φιλικά ειδικά στον αρχάριο. Αυτά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μπορεί κάποιος να θέλει combo με ελεύθερο σεταπ αλλα με μόνο street tyres.Ε υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Όπως και το αν κάποιος θέλει κλειδωμένο setup. Γενικά να υπάρχει ελευθερία στην επιλογή.Μέχρι εκεί όμως. Όσο για το MR.Παράλειψη μου.Η ώρα ηταν δύσκολη.Έπρεπε να συντάξω και τα δύο threads.Εννοείται πως θα υπάρχει MR AB. Όσο για το όνομα του σέρβερ επειδή δεν μας χορηγεί το Thelab.gr δε θα έχει και τέτοιο όνομα.Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να μπούμε και σε άλλες κοινότητες αν με το καλό μεγαλώσει η παρέα.. Αναφορά σε welcome note για το site ναι.Αλλα όχι τίτλος του σερβερ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Ιασονα επειδη δεν ειδα πουθενα να αναφερεται..υπαρχει θεμα αν καποιος δεν μπορει να συμμετασχει στο combo που εβαλε ο ιδιος?? Η δεν θα βαζει καθολου αν ξερει οτι θα απουσιαζει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 8 minutes ago, Billys said: Ιασονα επειδη δεν ειδα πουθενα να αναφερεται..υπαρχει θεμα αν καποιος δεν μπορει να συμμετασχει στο combo που εβαλε ο ιδιος?? Η δεν θα βαζει καθολου αν ξερει οτι θα απουσιαζει? Το είχα γράψει αλλα σβήστηκε καταλάθος Το έκανα edit Σημ: Το οτι διαλέγει κάποιος combo, δε σημαίνει πως είναι και υποχρεωμένος να δηλώσει και παρών στον αγώνα.Ανθρωποι είμαστε, υποχρεώσεις έχουμε και μας συμβαίνουν πολλά απρόοπτα..Αυτό σημαίνει η επιλογή του combo είναι υποχρεωτική αλλά όχι η συμμετοχή. Οσο παραπάνω άτομα βάζουν combo,τόσο παραπάνω επιλογές θα έχουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Συμφωνώ σε ολα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 8, 2016 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος wargasm έγραψε: Υπάρχει ή ΜΑΝΙΤΟΜΠΑ??? Ναι ρε την αναφέρει και ο moby σε ενα του τραγούδι. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από uhu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμιζει αυτο Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από wargasm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 8, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Ω ρε και εκει ξέρουν καλά εγγλέζικα. Ελλάδα Βραζιλία! Σύμμαχία! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Σεπτέμβριος 8, 2016 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Συμφωνώ σε όλα! Δε κατάλαβα μόνο το "Βοηθήματα ΔΕΝ κλείνουν.(πχ TC OFF απαγορεύεται)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Τι δε καταλαβες ομορφουλη; Αν θελεις να βαλεις combo με FORCED TC OFF δε μπορεις.Απλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 8, 2016 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Τι δε καταλαβες ομορφουλη; Αν θελεις να βαλεις combo με FORCED TC OFF δε μπορεις.Απλο Καλύτερα, μπας και τερματίσει επιτέλους ο lazy....[emoji6] Πώς το σαμποτάρουμε : βάζουμε combo με αμάξια που δεν έχουν. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 8, 2016 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Ο Lazy θα τελειωνε την πλειοψηφια των περσινων αγωνων αν δεν του σπαγανε τα νευρα καποια "παιδακια" Anyway αν και θα λαβω μερος οπως ειπα για την ενοικιαση του server δεν νομιζω να ξανατρεξω... Ο κυριος λογος ειναι για να συνεχισω να εχω την ψυχικη μου υγεια Εξαλλου με την ελευση του BF1 θα με χανατε ετσι κ αλλιως Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 8, 2016 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Ο Lazy θα τελειωνε την πλειοψηφια των περσινων αγωνων αν δεν του σπαγανε τα νευρα καποια "παιδακια" Anyway αν και θα λαβω μερος οπως ειπα για την ενοικιαση του server δεν νομιζω να ξανατρεξω... Ο κυριος λογος ειναι για να συνεχισω να εχω την ψυχικη μου υγεια Εξαλλου με την ελευση του BF1 θα με χανατε ετσι κ αλλιως Δεν ξέρω ποιους υπονοείς, αλλά πρώτον έχουμε νέο κόσμο και δεύτερον κάνουμε μια νέα αρχή. Μια Κυριακή είναι. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 8, 2016 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Υποσχεθηκα στον Ιασονα πριν απο λιγο οτι δεν θα γραψω κατι αλλο Τις υποσχεσεις μου τις κραταω παντα Σας ευχομαι μια καλη season με πολυ κεφι και υγιή ανταγωνισμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Να ξεκαθαρίσω πως πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την συνολική λιστα συμμετεχόντων, να αγοραστεί ο σέρβερ και με το που αγοραστεί ξεκινάμε τα νέα μας combos. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 8, 2016 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Ο κυριος λογος ειναι για να συνεχισω να εχω την ψυχικη μου υγεια Εξαλλου με την ελευση του BF1 θα με χανατε ετσι κ αλλιως Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από wolves 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 8, 2016 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 (edited) Ακομη κ ενα κακο BF ειναι πιο ζεν απο ενα κυριακατικο gathering Εξαλλου εχω ακομα αντοχες κ αντανακλαστικα λογω νιοτης για να ριχνω κ κανα μαχαιρακι....εσυ κανε βρουμ βρουμ ελευθερα (ακομη παντως κ να ειχα μαζοχιστικες τασεις, την G27 την χαρισα εχθες σε φιλο που θα την χαρει περισσοτερο) Που ξερεις ομως μπορει να καβατζωσω καμια g29 μεσα στη χρονια κ να ερθω να σας χαλασω την ολη κατασταση Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2016 από Lazy Dog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts