Jump to content

Recommended Posts

Invoice Items
Assetto Corsa Server 24 Slots (01/07/2016 - 31/07/2016) €6.30EUR
Advanced Logging System: No
sTracker (Web Statistics): Yes
Server Location: Germany (Europe)
Minorating Plugin: Yes
Server Name: thelab.gr Greek Server

Θα συμμετάσχω κι εγώ στα έξοδα του server, για τον χρόνο που έχω ήδη περάσει εκεί, αλλά παρακαλώ να μείνω εκτός λίστας και λοιπών διαδικασιών, μιας και η συμμετοχή μου στους αγώνες είναι πλέον από αμφίβολη ως απίθανη.

• Like 4
thelab δεν λέγεται ο server?:huh:

Δες δίπλα.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1
Μία ώρα πριν, το μέλος panosdimp έγραψε:

Invoice Items
Assetto Corsa Server 24 Slots (01/07/2016 - 31/07/2016) €6.30EUR
Advanced Logging System: No
sTracker (Web Statistics): Yes
Server Location: Germany (Europe)
Minorating Plugin: Yes
Server Name: thelab.gr Greek Server

Μάλλον με έχουν με παλιό τιμολόγιο γιατί με τις τιμές που λένε σήμερα βγαίνει όντως 7 ευρώ .

Ενας με 24 σλοτ κάνει 5,5 αν βάλεις και τα παρακάτω καλούδια πάει στο 7.

sTracker (Web Statistics)
Yes €1.00EUR
Minorating Plugin
Yes €0.50EUR

Οκ το μόνο που μένει είναι να βρεθεί κάποιος να αγοράσει τον καινούργιο σέρβερ .

Εγώ ήρθα σε επικοινωνία με την εταιρεία και με διαβεβαίωσε πως μόλις ο σέρβερ αγοραστεί μετά από άδειά μου θα του μεταβιβάσουν όλα τα αρχεία που υπάρχουν σ΄ αυτόν ούτως ώστε να μη χαθεί τίποτα από τα παλιά και να μη χρειαστεί να ξανακάνει upload τα διάφορα αρχεία .

Θα συμμετάσχω κι εγώ στα έξοδα του server, για τον χρόνο που έχω ήδη περάσει εκεί, αλλά παρακαλώ να μείνω εκτός λίστας και λοιπών διαδικασιών, μιας και η συμμετοχή μου στους αγώνες είναι πλέον από αμφίβολη ως απίθανη.

Μία από τα ίδια και για μένα.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• Like 1
2 hours ago, Anthemius said:

Μία από τα ίδια και για μένα.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Αν ειναι εύκολο δήλωσε  συμμετοχή στο λινκ που έχω στην πρώτη σελίδα.

Το ίδιο και εσύ @Oxide Burnedbrain:p

(edited)

Παρακαλούνται οι : 
@racer @wolves @liakjim @thazio @uhu @Billys @wargasm @fatalara @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @djkostas @Thodoris1884 @khr1s @tasosmich @jumaru99 @PolomanGR @Anthemius @GeoF1 @Oxide Burnedbrain @akis_z80 @Lazy Dog

να αποστείλουν το ποσό των 4Ε (έκαστος) στον λογαριασμό μου του paypal : gomar_4@otenet.gr

Αν κάποιος θέλει Εθνικη/Τραπεζα Πειραιως μου το λέει
Δε θέλω να αρχίσω τα κυνηγητά του στυλ ΄δε πλήρωσες¨ η "δώσε μου τα 4Ε"  θα ειναι κοροιδία.

7Ε τον μήνα  χ 12 = 84  / 21 (ατομα)  = 4Ε ο καθενας

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 2

Αν και την αφεντιά μου δεν την βλέπω παραπάνω, στείλε λογαριασμό Πειραιώς για την κατάθεση :)

Sent from my V10 using Tapatalk

• Like 1
πριν 3 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

Παρακαλούνται οι : 
@racer @wolves @liakjim @thazio @uhu @Billys @wargasm @fatalara @Aris Teidis @Georgiadis Giorgos @djkostas @Thodoris1884 @khr1s @tasosmich @jumaru99 @PolomanGR @Anthemius @GeoF1 @Oxide Burnedbrain @akis_z80 

να αποστείλουν το ποσό των 4Ε (έκαστος) στον λογαριασμό μου του paypal : gomar_4@otenet.gr

Done.

• Like 1