GoMaR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2016 (edited) Καλήσπερα σας. Μετά απο ανακοίνωση του @panosdimp για την λήξη του σέρβερ,θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση για αν θα τον κρατήσουμε η όχι. Λίγα λόγια για την ιστορία του σέρβερ. Αρχικά ήταν χορηγεία του @geovas77 αλλά λόγω μη ενεργής συμμετοχής και αφοσίωσης στο iRacing, τον παρέδωσε στον @panosdimp. Έκτοτε τον ανέλαβε ο ίδιος οικονομικά μέχρι και τώρα.Στον σέρβερ αυτόν, μάθαμε να οδηγόυμε, φτιάξαμε μια τρελή παρέα και μέσα απο αυτήν έχουμε κάνει και φιλίες. Όμως πλησιάζει η ημερομηνία της λήξης του και κρίμα είναι να χάσουμε όλο αυτό που χτίσαμε. Oπως σας είχα πει,θα σχεδίαζα νέο καταστατικό και νέους κανόνες(μια ανακεφαλαίωση και 2-3 σημεία να γίνουν πιο ξεκάθαρα).Κάτι το οποίο έχει γίνει και εχουν γραφτεί όλα απο την αρχή. Πρωτού όμως προχωρήσουμε σε αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί πρωτα το θέμα του σέρβερ. Προτείνω το εξής : Να υπάρχει οικονομική συμμετοχή απο τόσους ώστε να μας βγεί περίπου 5Ε ανα άτομο για εναν χρόνο. Πιστεύω το ποσό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτα που σκάμε για εξοπλισμό απο το να μην μπορόυμε να παίζουμε μεταξύ μας για έναν χρόνο. Αυτό σημαίνει μια συμμετοχή απο 16 άτομα για να βγεί στον καθένα μας απο 5Ε για ΕΝΑΝ χρόνο. (84E / 5 = ~16 ) Προσωπικά δηλώνω πως αν υπάρξει συμμετοχή θα αναλαμβάνω όλα τα τεχνικά του σέρβερ (όπως γινόταν τον τελευταίο καιρό) και θα αναρτήσω τους "νέους" κανόνες για το Greek Gathering 2017.Νέα αρχή δεν είπαμε ; Θα ήθελα να τονίσω πως με την οικονομική συμμετοχή δε σημαίνει πως θα αποκτήσουν όλοι πρόσβαση στον σέρβερ ουτε δικαιώματα admin.Η προσφορά θα γίνει για να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε και όχι για τον τίτλο του admin.Η λίστα του καταστατικού θα αποτελείται από αυτούς που συνεισέφεραν για τον σέρβερ(για αρχή) και εννοείται βέβαια πως όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι στους αγώνες! Επίσης, Ο Tango-X χορηγείας Τάσου και εμού θα συνεχίσει να υπάρχει και δε θα παρεκλίνουμε καθόλου απο την αρχική γραμμή.Είναι δικός μας και τον κάνουμε ότι θέλουμε και όποτε θέλουμε Αν δεν υπάρξει συμμετοχή για τον thelab server, θα σταματήσω να συμμετάσχω και εγώ πλέον στο greek gathering.. Με λίγα λόγια.Για να συνεχίσουμε να παίζουμε μεταξύ μας και να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε,θα σας κοστίσει ενα 5ευρω..Απο όλους μας εξαρτάται. Εδώ δηλώνετε συμμετοχή : http://doodle.com/poll/qnt2xssncwdqmdxk#table Σας ευχαριστώ και καλό βράδυ. Ιάσονας Spoiler @fatalara @sosna @GoMaR @Lylankor @spyder @Aris Teidis @akis_z80 @Thodoris1884 @Oxide Burnedbrain @djkostas @wargasm @GeoF1 @geovas77 @wolves @Stelios F. @thazio @troffeo @rapid_fast @panosdimp @PolomanGR @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @Anthemius @uhu @khr1s @Mr.Nekra @jumaru99 @4WNiko@racer@Anthemius@liakjim@gchristod @sosna@UltraB @racer paid @wolves paid @liakjim paid @thazio paid @uhu paid @Billys paid @wargasm paid @fatalara paid @Aris Teidis paid @Georgiadis Giorgos paid @djkostas paid @Thodoris1884 paid @khr1s paid @tasosmich paid @jumaru99 paid @PolomanGR paid @Anthemius paid @GeoF1 paid @Oxide Burnedbrain paid @akis_z80 paid @Lazy_dog paid @sosna @gomar paid @euaggelos71 paid @lylankor paid 84E / 23 = 3.65E Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2016 από GoMaR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Εννοειται πως ειμαι συμφωνος για συνδρομη. Μπορουμε να ξεκινησουμε την διαδικασια, να μαζευεται δηλ σιγα-σιγα το χρημα, αλλα θεωρω πως πρωτα πρεπει να ξεκαθαριστει αυτο που αναφερει ο Ιασονας στη 2η παραγραφο, " νέο καταστατικό και νέους κανόνες(μια ανακεφαλαίωση και 2-3 σημεία να γίνουν πιο ξεκάθαρα). " , ωστε να μην βρεθουμε αντιμετωποι με το γεγονος, να ενοικιαστει ο σερβερ και μετα να προκυψουν τιποτα διαφωνιες και μεινουμε με τον "σερβερ" στο χερι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Σεπτέμβριος 8, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Δεν πληρώνω τίποτα,ετσι και αλλιώς θα σταματήσω το ac και επίσης δε συμπαθησα ποτέ κανέναν σας. Καλή συνέχεια,βασικα κακή συνέχεια και μόνο τρακες σας εύχομαι! Ελπίζω να ψαρωσατε,δε βάζω emoticons για να ψαρωσουν όλοι. Γομαρ στείλε λογαριασμό να βάλω τη συμμετοχή μου. Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Να ρωτήσω εγώ κάτι; πόσο είναι το ποσό για να κρατήσουμε το server άλλο έναν χρόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Σεπτέμβριος 8, 2016 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 75.6 Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Πιο πάνω ο @GoMaR λέει για 84 νομίζω ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Σεπτέμβριος 8, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Τον @sstav ξεχασες Ειπα να το κανω και γω μια φορα αυτο το αστειο. Μεσα και γω 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Σεπτέμβριος 8, 2016 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Πιο πάνω ο @GoMaR λέει για 84 νομίζω ή κάνω λάθος; Aυτή είναι η τιμή του thelab με minorating kai lapstats by Neys 6.30 το μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Σεπτέμβριος 8, 2016 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Η πληρωμη πως γινεται ? Εμβασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 8, 2016 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Αν και με ξεχασατε μεσα και γω φυσικα! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 8, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Count me in as well 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 8, 2016 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μέσα φυσικά, και ας μη μπορώ να τρεξω καμία παρασκευη από εδώ και πέρα. Αυτό με τις μέρες μήπως να το ξαναδουμε??? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Σεπτέμβριος 8, 2016 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Ο "thelab" είναι ιερός, ότι χρειαστεί θα δώσουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 8, 2016 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος wargasm έγραψε: Μέσα φυσικά, και ας μη μπορώ να τρεξω καμία παρασκευη από εδώ και πέρα. Αυτό με τις μέρες μήπως να το ξαναδουμε??? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η παρασκευη ηταν μονο για το καλοκαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 @panosdimp Επειδή στον tango η πληρωμη γινεται ανα μήνα δε γνωρίζω αν πληρώσεις το συνολικό ποσό αν δικαιούσαι έκπτωση.Είδα πως η τιμή απο rackservice ειναι στα 7Ε / μηνα με lap stats και MR. 7χ12 = 84Ε Αν βγαίνει λιγότερο στο σύνολο ακόμα καλύτερα για μας. @wolves @wargasm θα ποστάρω τους νέους κανόνες σε λίγο.Αρκετά πολς εχουν γίνει @Billys Συγχώρεσε με.Η ώρα ήταν δύσκολη και είμαι σίγουρος πως έχω ξεχάσει κιάλλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Σεπτέμβριος 8, 2016 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Κάποιος θα αποφασίσει να τον πάρει επάνω του και οι υπόλοιποι μπορείτε να του στείλετε με paypal τα χρήματα στο mail του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 8, 2016 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Δεν το είχα αντιληφθεί αυτό, πάλι καλά το καλοκαίρι τελείωσε! Χεχε ? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Σεπτέμβριος 8, 2016 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Ο "thelab" Greek Gatherings είναι ιερός fixed 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση sstav Σεπτέμβριος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Αν το πάρω όλο πάνω μου χωρίς χρήματα από εσάς και βάλω ώς όρο να διαγραφούν όλα τα θέματά σας και να μην ξαναμιλήσετε επι τούτου για όλο το χρόνο;; 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 8, 2016 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Αν το πάρω όλο πάνω μου χωρίς χρήματα από εσάς και βάλω ώς όρο να διαγραφούν όλα τα θέματά σας και να μην ξαναμιλήσετε επι τούτου για όλο το χρόνο;; Μόνο 5€/άτομο "φακελάκι" για σιωπή έναν ολόκληρο χρόνο? μέσα [emoji6] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts