Jump to content

Πολλα προβληματα.....

xylokastro

Recommended Posts

καλησπέρα , εδω και περιπου 3 μερες σεταρισα την dfi με την x850xt και τον winnie . Mε την νεα εγκατασταση των windows ομως , εχω πολλες ασταθεις , εφαρμογες κρεμανε , restαrts χωρις λογο και κατι τετοια . Επισης , εχω ενα dvd-r το οποιο μεσα απο το bios αναγνωριζεται κανονικα αλλα μεσα απο τα windοws αναγνωριζεται σαν μοναδα cd και ουτε γραφει , ουτε διαβαζει ...καλη φαση:clap: :clap: τι να κανω?εχω κανει 2 φορες φορματ...Plz τα φωτα σας!!!!!!!:help: :help: :help: :help: :help:

Τολακο msn αγορι μου...που εχεις χαθει...για αρχη φλασαρε bios σε 2/18 , μετα αν χρησιμοποιεις usb πληκτρολογιο/ποντικι βαλε το jumper στην σωστη θεση...μνημες 2-4...τρεξε και κανα memtest...και μην βαλεις το jumper στα 4volt για τις μνημες αν δεν το χρησιμοποιεις...αν εχεις plextor 716 dvdr κατεβασε το τελευτaio firmware...αν οχι δες μηπως εχει μπει σε pio mode ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.