Δημοφιλής Δημοσίευση wargasm Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2016 (edited) Ειδοποιήσεις – Tagαρισματα μελών για events εκτός του Thelab. Εδώ μπορούμε να tagαρουμε – ειδοποιούμε φίλους μας , μέλη του Thelab, για events, αγώνες, πρωταθλήματα που έχουμε δηλώσει πρώτα εμείς συμμετοχή, και θέλουμε να τους προτείνουμε να λάβουν μέρος και αυτοί. ( http://www.racedepartment.com/forums/assetto-corsa-racing-club-leagues.171 - www.simracingsystem.com ) Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε λάβει εμείς συμμετοχή πρώτα σε αυτά, και όχι μια απλή ενημέρωση για ένα event. Ακόμα μπορούμε να ενημερώνουμε για την παρουσία μας σε public servers ή και των γνωστών servers της κοινότητας εκτός των προκαθορισμένων ωρών ενός event. * Ο τρόπος να κάνουμε tag έναν φίλο μας είναι να πληκτρολογήσουμε το @ και να ακολουθήσουν τα αρχικά του username του. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 6, 2016 από wargasm 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 7, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2016 (edited) Άντε να εγκαινιάσω το θέμα. Θα τρέξω σε κανα 40λεπτο απο τώρα ζανντβουρτ με το μξ5 το καπ. Προς το παρόν είμαστε 3(και ο κούκος) Ο dimitris ελπίζω να μου επιτρέψει το clopyright. Για πάμε συμμετοχές @fatalara @sosna @GoMaR @Lylankor @spyder @Aris Teidis @akis_z80 @Thodoris1884 @Oxide Burnedbrain @djkostas @wargasm @GeoF1 @geovas77 @wolves @Stelios F. @thazio @troffeo @rapid_fast @panosdimp @PolomanGR @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @Anthemius @uhu @khr1s @Mr.Nekra @jumaru99 @4WNiko Αμα δεν δουλεύει με copy paste το tagaρισμα πείτε. Πάω offline να μάθω λίγο την πίστα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 7, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2016 (edited) αϊντε Εγω είμαι ready. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Μπαίνω για ενα donighton gp με mclaren 650gt. Όσοι πιστοί προσέλθετε. @sosna @GoMaR @Lylankor @spyder @Aris Teidis @akis_z80 @Thodoris1884 @Oxide Burnedbrain @djkostas @wargasm @GeoF1 @geovas77 @wolves @Stelios F. @thazio @troffeo @rapid_fast @panosdimp @PolomanGR @Lazy Dog @Georgiadis Giorgos @Anthemius @uhu @khr1s @Mr.Nekra @jumaru99 @4WNikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Σεπτέμβριος 8, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2016 Και τις 2 φορές ειμαι εκτός σπιτιου ρε γμτ! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 16, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2017 (edited) http://www.mclaren.com/formula1/2017/worlds-fastest-gamer/worlds-fastest-gamer-ramps-up-5184793/?utm_source=Twitter&utm_medium=social&utm_campaign=WorldsFastestGamer Διαβάστε. Έχει και ένα summer cup στο acrl (με Porsche πάλι..) και σκέφτομαι να μπώ σε 2-3 αγώνες. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2017 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 17, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2017 Είμαι street fight classic blend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 8, 2017 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2017 http://www.racedepartment.com/threads/friendly-event-mazda-mx5-cup-mugello-wed-09-08-17.139030/ Εχουμε γραφτει ηδη εγω ο @Anthemius και ο @fatalara. Νομιζω το premium ειναι ακομα στα 7.50. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 9, 2017 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2017 @Anthemius εχασες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Αύγουστος 10, 2017 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2017 [mention=65403]Anthemius[/mention] εχασες...Δε μπόρεσα να τρέξω λόγω ανωτέρας βίας (family issues)... Απ ότι διάβασα είχαμε επιτυχίες (pole position και podium o polomangr [emoji6])! Next time for me... Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 12, 2017 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Παιδιά δεν το 'ηξερα πως το SRS έχει γίνει τόσο δημοφιλές. Χθές 0200 τη νύχτα, δήλωσαν πάνω από 50 άτομα στο combo Ginetta G55 GT4 στη Paul Ricard WTCC !!! ΄Ετρεξα στον 2ο σερβερ με άλλα 23 άτομα. Πεντακάθαρος και συναρπαστικός αγώνας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 12, 2017 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 (edited) Ισχυει οτι πια τρεχουν αρκετοι. Βοηθαει οτι βαζουν κ mod tracks Δεν το παρατησαν οταν ειδαν στην αρχη οτι δεν τραβουσε Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2017 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 12, 2017 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Ναι το λέω τελευταία στιγμή. Σε 5' με tatuus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 12, 2017 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Αν το ελεγες λιγο νωρίτερα θα έμπαινα. Δεν προλαβα οριακα το ginetta,αλλα η αλήθεια ειναι δεν πολυψηνόμουν για open wheeler,παρολαυτα με παρέα θα ετρεχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 13, 2017 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2017 (edited) @liakjim Απο τημ στιγμη που εχω το content manager,χρειαζομαι και το app τοu srs;;; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2017 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 13, 2017 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2017 πριν 35 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: @liakjim Απο τημ στιγμη που εχω το content manager,χρειαζομαι και το app τοu srs;;; Σε εμένα δεν μου δουλεύει μέσω CM οπότε μπαίνω με το app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 23, 2017 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2017 @PolomanGR Η εχουμε μπλεξει με νουμπαδες στο RD η εγω εχω ανεβει... δεν ξερω τι ειδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 23, 2017 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2017 Σιγουρα έχεις αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό αγώνα,σε αντίθεση με μένα. :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Αύγουστος 23, 2017 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2017 Εγώ είμαι σκουριασμένος, παίζω πολύ λίγο, μάλλον για τις τελευταίες θέσεις θα είμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Αύγουστος 25, 2017 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2017 Για τους ξενυχτιδες εχει στις 01:00 , (σε δυο ωριτσες δηλαδη...) Ginetta G55 GT4 -- Zandvoort ΣΤΟ SRS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts