env0y Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2016 (edited) Γεια χαρά! Περιμένoντας τα κομμάτια για το νέο build που θα φιλοξενηθούν σε ένα CASE ENTHOO EVOLV ATX GLASS ANTHRACITE GREY μου καρφώθηκε η ιδέα να βάψω νικελ χρώμα ΜΟΝΟ το frame από τον NF-A15 PWM premium fan διότι απ'οτι διάβασα λένε πως αν βαφτούν οι ανεμηστήρες αλλάζει η αεροδυναμική, το βάρος και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επίδοση. Τι λέτε αξίζει ή θα γίνει στραβή? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2016 από env0y
das Σεπτέμβριος 2, 2016 #2 Σεπτέμβριος 2, 2016 Η στραβή θα ειναι ότι αντί για μπεζ καφέ, θα γίνει νίκελ καφέ . Πάντως με προσεκτικό μασκαρισμα του ανεμιστηρα δεν ειναι τρελα δύσκολη διαδικασία, εχει πολλά βιντεακια που κανουν κατι αντίστοιχο. Εχει κάνει κατι τέτοια και ο linus νομίζω.
env0y Σεπτέμβριος 2, 2016 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2016 Θέλω να το κάνω χωρίς να αφαιρέσω τον ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας στην NH-15S δεν φαίνεται όταν είναι μέσα στην ψύκτρα μόνο το μπεζ δαχτυλίδι του Sent from my E6653 using Tapatalk
das Σεπτέμβριος 2, 2016 #4 Σεπτέμβριος 2, 2016 Χωρίς λέω κι εγώ ,γίνεται. *χωρίς να τον αφαιρέσεις απο το πλαίσιό του εννοείς φαντάζομαι ,οχι απο την ψυχτρα
Recommended Posts