ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2016 (edited) Έβαλα το φορητό μου να κάνει λήψη των ενημερώσεων και μετά από περίπου 4 ώρες η λήψη παρέμενε στο 0%. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Την προηγούμενη αναγκάστηκα να κάνω ακύρωση. Τι συμβαίνει; Σταμάτησε να υποστηρίζεται η εν λόγω έκδοση; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2016 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Αύγουστος 28, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Ότι γίνετε και με τα 7. Κάπως πρέπει να σε ωθήσουν να αναβαθμίσεις στα 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IOANNISTSA Αύγουστος 28, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 29, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 Και τώρα τι κάνουμε; Σκέφτομαι να μεταφέρω όλα τα αρχεία μου στον εξωτερικό και να εγκαταστήσω το 10. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο δωρεάν για φοιτητές του εξωτερικού. Λογικά μέχρι να ορκιστώ και να αποσταλούν το πτυχίο και η αναλυτική μου θα ισχύει η εγγραφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 29, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 Είναι διαφορετικό το να μην παρέχονται ενημερώσεις από το να κολλά στο 0%. Σαν πρώτο βήμα δοκίμασε με απενεργοποιημένο οποιοδήποτε Antivirus. Αν κι αυτό δεν δουλέψει, ρίξε μια ματιά εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2016 On 8/29/2016 at 1:57 PM, acct said: Είναι διαφορετικό το να μην παρέχονται ενημερώσεις από το να κολλά στο 0%. Σαν πρώτο βήμα δοκίμασε με απενεργοποιημένο οποιοδήποτε Antivirus. Αν κι αυτό δεν δουλέψει, ρίξε μια ματιά εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 Είναι ασφαλές να δοκιμάσω χωρίς ενεργή προστασία; Αλλά γιατί μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκε ξαφνικά τέτοιο θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 7, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2016 31 minutes ago, ΣτοΠαραΠεντε said: Είναι ασφαλές να δοκιμάσω χωρίς ενεργή προστασία; Αλλά γιατί μετά από τόσα χρόνια εμφανίστηκε ξαφνικά τέτοιο θέμα; Και στα 7/8/10 παρουσιάστηκε αντίστοιχο πρόβλημα πρόσφατα, ως αποτέλεσμα κάποιας ενημέρωσης. Γενικά είναι ασφαλές να κλείσεις το AV, να πατήσεις "Update" και μετά να το ξαναενεργοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chameleon Οκτώβριος 4, 2016 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2016 Κλείσε antivirus και αν επιμένει, δοκίμασε να τερματίσεις το service του Windows Update, να σβήσεις το φάκελο C:\Windows\SoftwareDistribution, κάνε μια επανεκκίνηση καλού κακού και ξαναδοκίμασε. Αν επιμένει ψάξε κάποιο συγκεντρωτικό update αν υπάρχει από την MS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts