karmen1983 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2016 Βλέπω στο eshop ssd 480GB ~107 ευρώ Τον έχει κανένας να πει γνώμη; http://www.e-shop.gr/ssd-mushkin-mknssdtr480gb-triactor-480gb-sata3-p-PER.323068 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Αύγουστος 28, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 (edited) αν και δεν τον έχω , απλός tlc είναι επιπέδου crucial bx200 το χαρακτηριστικό γράφημα που δεν τον κολακεύει βέβαια τώρα ποιος κάνει 30gb seq μεταφορές είναι άλλο θέμα.... το καλό είναι ότι δίνει 2 million hours mtbf(και όχι πχ 1.5 που δίνει ο trion150) και 3 χρόνια εγγύηση γενικά για απλή χρήση νομίζω πως είναι οκ τα δύσκολα αρχίζουν με πολλές μεταφορές(εξάλλου γιατί να πάρεις 480ssd αν δεν έχεις ανάγκη για γρήγορες μεταφορές σε μεγαλούτσικα και αρκετά αρχεία) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2016 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 28, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 @jax7480 γνώμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 28, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 36 minutes ago, Lazy Dog said: @jax7480 γνώμες; Δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει, νομίζω ταξιδεύει προς Νορβηγία σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 28, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 (edited) Περπατώντας πηγαίνει; Για δευτερεύων drive δεν'κακος σε αυτη την τιμη, απο οτι διαβαζω Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 28, 2016 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 6 minutes ago, Lazy Dog said: Περπατώντας πηγαίνει; Αν δεν κάνω λάθος, οδικώς, οπότε δεν είναι ότι θα φτάσει και σε λίγες ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 28, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 (edited) writing sequential speed 120MB/s ειχε ο Χ25-Μ 160GB που ειχα... πριν 7 χρονια. Αν τα πηγαινει το ιδιο "καλα" και στα random read/writes τοτε ειναι μια καλη επιλογη να τον αποφύγετε. edit: απο το review νορμαλ δισκακι φαινεται. στα random θα δουλεψει σωστα γιατι εχει την cache και στα sequential πατωνει μολις τελειωσει η cache και αρχισει να γραφει απευθείας στις TLC. Θα σας ελεγα αγοραστε αφοβα αλλα οχι απο το eshop. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 28, 2016 από jax7480 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Αύγουστος 28, 2016 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Οι φθηνοί TLC έχουν περιορισμένο κύκλο εγγραφών επανεγγραφών. Ένας patriot blast που πήρα για γνωριμία με την ssd τεχνολογία έχει όριο 24Tb. Άσχετα αν δίνει εκατομμύρια ώρες λειτουργίας MTBF. Τα 480GB τα χρειάζεσαι απλά για να ρίξεις μέσα όλα τα προγράμματα/games που έχεις και να τα φορτώνεις σφαίρα(εκεί είναι καλοί οι tlc). Για σβήσε-γράψε ξεχάστε το. Τέλος, το eshop δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Αν καταλάβουν ότι είσαι απατεώνας ή ατζαμής ή ψείρας τότε ναι μπορεί να γίνουν καχύποπτοι απέναντί σου και να σε ταλαιπωρήσουν. Όταν διαβάζεις π.χ. για αγανακτισμένα άτομα που αλλάζουν τρεις φορές μητρική και βγαίνουν όλες "ελαττωματικές" εκεί καταλαβαίνεις ότι κατι φταίει από τη μεριά τους. Όταν στέλνουν οθόνες πίσω γιατί φεύγει λίγο παραπάνω φως εδώ και εκεί παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής έχει αποδεχθεί τέτοιες μικροατέλειες τότε θεωρούν ότι τους πρήζεις(άλλο αν έχεις πάρει πρώτα έγκριση για RMA από την κατασκευάστρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts