artyom Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2016 καλησπερα,εχω την παραπανω mobo ,με συνδυασμο ενα logitech bluetooth keyboard & mouse το mx5500. Επειδη της logitech ο δεκτης δε πιανει,καλα επειδη ειμαι λιγο μακρυα,χρησιμοποιω πλεον μονο της mobo το bluetooth.Το εχω συνδεσει ολα κανονικά αλλά δεν βρισκω τροπο,να δουλευει το bluetooth κατα το POST.Και ετσι δε μπορω να μπω στο bios,και βγαζει no keyboard detected κατα το POST.Απτο bios δε βρηκα κατι στα γρηγορα που ειδα.Γνωριζει κανεις καποια επιλυση? Ευχαριστω. Drivers του bluetooth εχω κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 28, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 Αν και δεν έχω ασχοληθεί με bluetooth σε υπολογιστή, όπως το καταλαβαίνω (ίσως και λάθος) έχει ως εξής. Το οτι έχεις drivers για το bluetooth αφορά το λειτουργικό. Όταν μπαίνεις σε BIOS δεν έχει φορτώσει το λειτουργικό, οπότε οι drivers δεν παίζουν ρόλο. Σε κατάσταση BIOS ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιεί ορισμένες συσκευές (όπως τις USB παράδειγμα) και όχι όλες (πολύ πιθανόν το bluetooth της μητρικής). Ενώ το bluetooth του Logitech mx5500 που συνδέεται με USB (αν δεν κάνω λάθος) το βλέπει. Και μιας και είναι ποντίκι-πληκτρολόγιο (άρα συσκευή που θα πρέπει να λειτουργεί σε κατάσταση BIOS) πρέπει να λειτουργεί κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 28, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2016 κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι σιγουρα αυτο.Οποτε δεν το ψαχνω αλλο.Αναγκαστηκα τωρα οταν θελω να μπω bios απλα θα συνδεω τον ανταπτορα ή θα κατεβαζω τον usb keyboard μου.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts