spil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26, 2016 Γεια χαρά σε όλους, σήμερα συνέβη κάτι που δεν μου είχε ξανατύχει, παίζοντας dcs world και μετά wrc5 είδα στην οθόνη αδικαιολόγητα πιξελιάσματα, οπότε φοβάμαι μήπως τα έπαιξε η προσφάτως αγορασμένη evga gtx 1070 founders edition. Στο assetto corsa που έπαιξα λίγο δεν μου το έκανε καθόλου, παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει ας με βοηθήσει για να ξέρω που να εστιάσω... Στο ίδιο σύστημα είχα για αρκετό καιρό την gtx 750 ti και δεν είχα δει τίποτα τέτοιο, ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Αύγουστος 26, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2016 Αν πέρασες καινούργιους drivers πρόσφατα μπορεί και να οφείλεται σε αυτούς. Αν όχι είναι πιθανό να φταίει η ίδια η κάρτα όπως υποπτεύεσαι ή λιγότερο πιθανό το τροφοδοτικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Σεπτέμβριος 2, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 Ειναι θεμα απο driver η μαλλον φοβαμαι απο της μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 RMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Σεπτέμβριος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 Αυτο Ακριβως RMA πανε την απο το καταστημα που την πηρες να σου δωσουν αλλη γιατι αυτο που βλεπω ειναι 100%μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 2, 2016 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 ΟΧΙ από το κατάστημα ζήτω που καήκαμε. Το λέει και η ίδια η EVGA. Σε περίπτωση προβλήματος μιλάς απευθείας με την EVGA. Πιο γρήγορα θα κάνει μέχρι να ξυπνήσει το κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Σεπτέμβριος 2, 2016 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2016 Ε ενταξει εχει τα παντα και κουτια και εγγυηση τα παντα οποτε δεν εχεις να αγχωνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts