jogermaner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2005 Παιδιά έβαλα τα xp και σήμερα διαπίστωσα πως δεν έχω ήχο. Δοκίμασα να ακούσω μερικά τραγούδια αλλά μάταια! Χθες άκουγα κανονικότατα!(είχα πάλι τα xp Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
Makis Hourdakis Μάρτιος 19, 2005 #2 Μάρτιος 19, 2005 Κανένα restart έκανες; Κι εμένα μου κάνει το ίδιο πρόβλημα καμιά φορά και λύνεται με restart... Αν δεν πιάσει δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers και ακόμα καλύτερα την τελευταία έκδοση...
jogermaner Μάρτιος 19, 2005 Author #3 Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 08:44] Κανένα restart έκανες; Κι εμένα μου κάνει το ίδιο πρόβλημα καμιά φορά και λύνεται με restart... Αν δεν πιάσει δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τους drivers και ακόμα καλύτερα την τελευταία έκδοση... Κατέβασα ένα αρχειάκι .sys αλλά δεν ξέρω με τι να το ανοίξω.Είναι drivers:( Θενξ!
Makis Hourdakis Μάρτιος 19, 2005 #4 Μάρτιος 19, 2005 .sys; .inf πρέπει να ήταν κανονικά... Τέσπα. Απεγκατέστησε τους παλιούς drivers, κάνε restart και όταν σου ζητήσει τους drivers, βάλτου το path που έχεις αυτό το αρχείο.
LordOfRings Μάρτιος 19, 2005 #5 Μάρτιος 19, 2005 θα πας στο site της κάρτας ήχου σου θα βρεις το μοντελο σου θα κατεβάσειε τους καταλληλους drivers.. αν δεν ειναι σε .exe πεσμας να σου ναπούμε τι θα κάνεις.
jogermaner Μάρτιος 19, 2005 Author #6 Μάρτιος 19, 2005 Με λίγη τύχη τα κατάφερα! Τώρα πια έχω ξανά ήχο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.