geoal Μάρτιος 21, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 Γενικα οπως εχω πει και σε αλλα παιδια που θελουν να ασχοληθουν με τετοια συστηματα η extreme ψυξεις δεν ειναι απροβληματιστες και θελουν ψιλο-χοντρο πατεντουλες ειδικα αν τις πειραζεις(βελτιωνεις) και φευγεις απο αυτο που εχει υπολογισει ο κατασκευαστης.Αλλα γιαυτο δεν λεγονται και extreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 22, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης τι θες να μας πεις?θα παρεις vapo? 1.Απλα ηθελα να μαθω πως βγαινει μετα...2.Μαζευω , ΙΣΩΣ το παρω...αλλα δεν μπαινει στο κουτι μου κ δεν ξερω απο αυτα...θα δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 22, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris ........ Εδώ δυστηχώς αλλά και στην Μυτιλήνη είμαι από τους λίγους (καρα)τρελαμένους και δεν έχω άλλους να συμμεριστώ τον πόνο μου χε χε. ........ Με τον Snips δεν γνωριζεσαι?......κι αυτος εκει ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 23, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 00:34] Με τον Snips δεν γνωριζεσαι?......κι αυτος εκει ειναι. Οχι.Ξερω ένα άλλο παιδί που μπαίνει στο forum και δουλεύουμε και μαζί αλλά τον Snips δεν τον ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 23, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 και εγω 1.5 χρονο σχεδον και με 404 και με 507 μονο τσιχλα βαζω,Mono πλαστικοποιηση στην αρχη στο σοκετ μεσα και γυρω γυρω απο απο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάρτιος 23, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 αυριο έρχεται το εργαλείο αλλά περιμένω ακόμη τα πράγματα απο Αγγλία και επειδή βαριέμαι το βάζε βγάζε θα το στείλω για mod πρώτα και μετά θα το βάλω πάνω. Οι ημέρες τις υδροψυξης είναι πια μετρημένες. Το 404 με το 507 παιδιά έχουνε μεγάλες διαφορές στην πράξη γιατι στα χαρτια παίζουνε μόνο κανα 2 βαθμοί διαφορά. Επίσης με το 507 λενε ότι τα ανεμηστήρια πρέπει να βαράνε στο τέρμα ενώ με το 404 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Επίσης κάπου διάβασα στο Xs που έλεγε ό Hipro ότι στο δικό του έχει βάλει το 410 το οποίο κατεβάζει ακόμη πιο χαμηλά την θερμοκρασία αλλά θέλει ακόμη πιο δυνατά ανεμηστήρια για να χτυπάνε το condenser. Εμένα το 507 πάντος θα υπερκαλύψει τον Athlon μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 24, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Ι am back. Εχεις pm. Yγ. 507 80% + 410 20% Rulezzzz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gagagagouli Απρίλιος 3, 2016 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2016 αν μπορεί κάποιος να μου πει με κάποιες λεπτομέρειες R 507 μπορώ να βάλω R134a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts