4kinitos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2016 (edited) Έχω δυο οθόνες στο pc,μια 1080p η κεντρική και μια μικρή 1024χ768.Τις έχω σε extended desktop,όταν αλλάζω wallpaper αλλάζει και στις δυο αλλά λόγω της διαφορετικής ανάλυσης δεν είναι ομοιόμορφη η εικόνα και εκτός αυτού αν θέλω να έχω διαφορετικές εικόνες πώς το κάνω;Επίσης έχω το πρόγραμμα Dual Monitor,δεν ξέρω αν έχει σχέση.Win 7 x64 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2016 από 4kinitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Αύγουστος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Εχω την εντυπωση πως μονο με προγραμμα μπορει να γινει... αν ειχες την ιδια αναλυση θα μπορουσε με το Photoshop η καποιο αλλο προγραμμα επεξεργασιας photo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Αύγουστος 23, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Στα Windows 10 γίνεται πάντως. Πας στο explorer και διαλέγεις 2 εικόνες ταυτόχρονα, δεξί κλικ -> set as wallpaper και τα windows βάζουν την καθεμία σε διαφορετική οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Αύγουστος 24, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2016 Σε windows 7 με το multiwall κάνεις αυτό που θες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4kinitos Αύγουστος 24, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2016 3 hours ago, kavadias said: Σε windows 7 με το multiwall κάνεις αυτό που θες Eυχαριστώ φίλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 25, 2016 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2016 υπαρχει και το (paid) https://www.realtimesoft.com/ultramon/ με πολλές δυνατότητες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts