Jump to content

Αγορά τηλεόρασης έως 43" το πολύ 400€

tragikos

Recommended Posts

εγω παντως θα προτεινα στα €400 να ψαξεις να βρεις περισσοτερες ιντσες, διοτι οι 40-43 πλεον, θεωρουνται "λιγες", και ειδικα για θεαση ταινιων...!!!!  

πριν λιγες εβδομαδες, αγορασα την Samsung UE40J6200 σε τιμη που δεν γινοταν να ΜΗΝ την παρω (€349). αλλα σε σχεση με την 5500, πιστευω ειναι κλασεις ανωτερη, μονο και μονο λογω 100ΗΖ πανελ...!! 

αλλα παρ' ολα αυτα, θα προτεινα μεγαλυτερη τηλεοραση σε ιντσες....!! 

ειδικη περιπτωση -->  http://www.skroutz.gr/s/7978305/Philips-49PUH4900.html

4Κ - 49"-435€.... δεν ξερω λεπτομερειες για τον media player (μιας και την θες για ταινιες), ουτε για αποδοσεις χρωματικες. αν θες ψαξτη περαιτερω...! 

αλλιως πας σε κλασσικη Full HD TV... 

http://www.skroutz.gr/s/6667349/LG-49LF5400.html

http://www.skroutz.gr/s/6694720/Samsung-UE48J5100.html

• Like 1

@cabdik δυστυχώς ή ευτυχώς δύο εταιρείες εμπιστεύομαι όσον αφορά τηλεόραση με media player, LG και Samsung. Παρ'όλα αυτά για τον χώρο που προορίζω την τηλεόραση δε με παίρνει μεγαλύτερη αφού δεν θα χωράει στην γωνία που την θέλω. Οι δύο που προτείνεις της LG και Samsung πάντως δεν είναι Smart. Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως!

• Like 1

στην ουσια, σου προτεινα και αυτη που πηρα εγω -αν δεν το επιασες-  γιατι ειναι θεωρω το VFM αυτης κατηγοριας χρηματων.  ειναι Smart TV, 100HZ panel, WiFi, media player που παιζει τα παντα, 2χ10w ηχεια αντι 2χ5w των αντιστοιχων LG..........κλπ...

το δυσκολο ειναι να την βρεις πια...!!!!

Έγινε επεξεργασία από cabdik
  • Like 1

On 8/9/2016 at 1:30 ΜΜ, το μέλος cabdik έγραψε:

στην ουσια, σου προτεινα και αυτη που πηρα εγω -αν δεν το επιασες-  γιατι ειναι θεωρω το VFM αυτης κατηγοριας χρηματων.  ειναι Smart TV, 100HZ panel, WiFi, media player που παιζει τα παντα, 2χ10w ηχεια αντι 2χ5w των αντιστοιχων LG..........κλπ...

το δυσκολο ειναι να την βρεις πια...!!!!

για μοιράσου  τις εντυπώσεις σου σε παιχνίδια. Έχει lag? 

πριν 17 ώρες, το μέλος DIMITRIS56 έγραψε:

για μοιράσου  τις εντυπώσεις σου σε παιχνίδια. Έχει lag? 

ακομα δεν μπορω να σου πω, γιατι λογω κατι θεματων υγειας, δεν ειχα χρονο να την σκαλισω...!!  

οταν την βαλω πανω στο πισι, θα σου πω. αλλα θα αργησει αυτη η ωρα λιγο ακομα...........δυστυχως...:( 

On 8/9/2016 at 1:21 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε:

.... πάντως δεν είναι Smart.

Από προσωπική εμπειρία και μόνο σου λέω να μην δώσεις και τόση βαρύτητα στο Smart κομμάτι.

Το έψαχνα και εγώ όταν αγόρασα την δική μου πριν από 2 χρόνια (βέβαια δεν συγκρίνεται με τις δυνατότητες των σύγχρονων διπλοπύρηνων τηλεοράσεων) αλλά ήταν το μόνο feature που τελικά χρησιμοποίησα ελάχιστα.

Ειδικά όταν έβαλα ένα HTPC δίπλα ξέχασα εντελώς ότι υπάρχει. :)

Αν είχα τώρα να διαλέξω TV θα κοίταγα σχεδόν αποκλειστικά για ποιοτικό panel.

My 5 cent. :)

• Like 2

On 9/8/2016 at 0:34 ΜΜ, το μέλος DIMITRIS56 έγραψε:

Κι εγώ περιμένω να την παραλάβεις ! :p

Περιμένω να μας πεις εντυπώσεις. Μπας και την τιμήσω κι εγώ. Καλοδουλευτη.

Λοιπόν αν και δεν έχω ίντερνετ ακόμα στο διαμέρισμα (περιμένω τον ΟΤΕ) για να δοκιμάσω πλήρως τις Smart δυνατότητες, μπορώ να πω ότι δεν έχω ξετρελαθεί με την τηλεόραση, αλλά ούτε έχω απογοητευτεί. Κάποια θετικά και αρνητικά:

- Έχει καθυστέρηση στα μενού. Δηλαδή για να πατήσω αφού την έχω ανοίξει το Guide κάνει 2 δευτερόλεπτα (τουλάχιστον) να εμφανιστεί. Και γενικά όποιο UI είναι να εμφανιστεί από το μηδέν, έχει ένα μάλλον ενοχλητικό dt. Στα μενού παλεύεται, αλλά η καθυστέρηση στο Guide το καθιστά άχρηστο... Μου έχει βγάλει βέβαια η τηλεόραση όταν της έδωσα internet από το κινητό ότι έχει ένα update στο λογισμικό, οπότε διατηρώ ελπίδες να βελτιωθεί μετά από αυτό.

-  Δεν αναγνωρίζει exFAT, κάτι που γνώριζα μεν αλλά το αναφέρω δε. (Οι Samsung αναγνωρίζουν)

- Έχει μόνο μία USB θύρα. Άρα δε μπορείς να έχεις και τον σκληρό συνδεμένο και ένα dongle για ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο. Νομίζω όμως ότι μέσω της εφαρμογής για Android μπορείς να έχεις εικονικό ποντίκι πληκτρολόγιο.

+ Υποστηρίζει DLNA, Miracast, WiDi

+ Ωραίος σχεδιασμός

+ Ικανοποιητική ένταση ηχείων

+ Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο light bleeding

+ Το media player φαίνεται να παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα

+ Υποστηρίζει εγγραφή προγράμματος ακόμα και όταν είναι κλειστή

+ Έχει δυνατότητα timeshift

On 9/12/2016 at 9:33 ΠΜ, το μέλος dpolal έγραψε:

Από προσωπική εμπειρία και μόνο σου λέω να μην δώσεις και τόση βαρύτητα στο Smart κομμάτι.

Το έψαχνα και εγώ όταν αγόρασα την δική μου πριν από 2 χρόνια (βέβαια δεν συγκρίνεται με τις δυνατότητες των σύγχρονων διπλοπύρηνων τηλεοράσεων) αλλά ήταν το μόνο feature που τελικά χρησιμοποίησα ελάχιστα.

Ειδικά όταν έβαλα ένα HTPC δίπλα ξέχασα εντελώς ότι υπάρχει. :)

Αν είχα τώρα να διαλέξω TV θα κοίταγα σχεδόν αποκλειστικά για ποιοτικό panel.

My 5 cent. :)

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω κάποιο HTPC δίπλα και γι' αυτό δίνω τόση βαρύτητα στο Smart κομμάτι. Μου αρέσει να μπορώ να συνδέσω ασύρματα όποια Android/WP συσκευή έχω στο σπίτι και να προβάλω την εικόνα τους. Θέλω να βλέπω YouTube βίντεο από τον καναπέ μου και ίσως κάποια στιγμή όταν το Netflix έχει αρκετές σειρές με υπότιτλους να βάλω και Netflix. Για εμένα όλες οι ηλεκτρικές μου συσκευές θα ήθελα να είναι συνδεμένες στο δίκτυο :p

μεγειες και καλοδουλευτη...!! 

οι φθηνες LG ειναι απλα ικανοποιητικες.  μετρια-καλη εικονα, μετρια συνδεσιμοτητα, μετριο ηχο, καλο media player.   τωρα, για τον σχεδιασμο, ειναι και λιγο υποκειμενικο, αλλα προσωπικα δεν μου φτιαχνει και την μερα...!!!  

ειδικα, αυτα τα ποδαρακια, τα οποια εχει και η Samsung σε καποια φθηνα μοντελα, μου γυριζουν τα αντερα......!!!   εχω και μια παλιοτερη LG, την LM620S, και ομολογω .....ειχε πολυ πιο ομορφο σχεδιασμο, για TV 3+ χρονια πριν....!!!!  

εξακολουθω να πιστευω οτι η J6200  ηταν πολυ καλυτερη επιλογη, παντως.  αλλα δυσευρετη.....!!!!  

λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ένα αναλυτικό site με review σε κάποια μοντέλα και τείνω προς την ue40ku6000=UN40ku6300 όσο αφορά απόδοση τιμή.
δεν έχω βρει καλά review σε ευρωπαϊκό site.