ασχετος61 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 Γεια σε ολους. Εχω το GT S7562 το τηλεφωνο πηγενε πολυ αργα και εκανα Root. Μετα απο καιρο ο μικρος το επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εκτοτε το ανοιγμα του ειναι προβληματικο. Ανοιγει και σταματαει οταν πατας την εισαγωγη γλωσσας. Δεν καταλαβα καλα αλλα νομιζω οτι διεγραψε μνημη κλπ Τα φωτα σας γιατι ειμαι ασχετος Ευχαριστω για την φιλοξενεια Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Αύγουστος 22, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Καλησπέρα, σαν αρχή περνεις ένα backup τα πάντα.. Μετά μπαίνεις στο sammobile ακολουθείς της οδηγίες και φλασαρεις ξανά το official firmware με Odin.. Εάν δεν κάνω λάθος είναι εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S7562/ Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ασχετος61 Αύγουστος 23, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος ασχετος61 έγραψε: Γεια σε ολους. Εχω το GT S7562 το τηλεφωνο πηγενε πολυ αργα και εκανα Root. Μετα απο καιρο ο μικρος το επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εκτοτε το ανοιγμα του ειναι προβληματικο. Ανοιγει και σταματαει οταν πατας την εισαγωγη γλωσσας. Δεν καταλαβα καλα αλλα νομιζω οτι διεγραψε μνημη κλπ Τα φωτα σας γιατι ειμαι ασχετος Ευχαριστω για την φιλοξενεια Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πριν 16 ώρες, το μέλος ασχετος61 έγραψε: Γεια σε ολους. Εχω το GT S7562 το τηλεφωνο πηγενε πολυ αργα και εκανα Root. Μετα απο καιρο ο μικρος το επανεφερε στις εργοστασιακες ρυθμισεις και εκτοτε το ανοιγμα του ειναι προβληματικο. Ανοιγει και σταματαει οταν πατας την εισαγωγη γλωσσας. Δεν καταλαβα καλα αλλα νομιζω οτι διεγραψε μνημη κλπ Τα φωτα σας γιατι ειμαι ασχετος Ευχαριστω για την φιλοξενεια Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Andrewk σε ευχαριστω ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts