fits79 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξω ένα δεύτερο, τρίτο κ.τ.λ. μειλ απο το ηδη gmail λογαριασμό που έχω κάτι σαν αυτό που μπορείς να κάνεις σε όλα τα hotmail accounts. Αν μπορώ σε ποιο ακριβώς μενού πρέπει να πάω για να το κάνω? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Αν εννοείς email alias, τότε δες αυτό: https://support.google.com/mail/answer/12096?hl=en 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 22, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Να μπορω να φτιαξω και αλλο μειλ μεσα απο το gmail. Οπως ακριβως μπορεις να κανεις και στο hotmail.com και το λεει "Ψευδώνυμα λογαριασμού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 22, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 alias θες λοιπόν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 22, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Και πως ακριβως το φτιαχνεις αυτο το gmail alias? Γιατι το λινκ που μου εστειλες απλα εξηγει τι ειναι το gmail alias δεν εξηγει πως το φτιαχνεις εκτος αν το πως το φτιαχνεις ειναι αυτο: " your.username+any.alias@gmail.com" Θελω να μπορω να δημιουργω ναι gmail που οτιδηποτε στελνουννα ερχετε στο βασικο μου gmail account οχι να πρεπει να εχω και αλλο μειλ που απλα θα το προωθώ στο βασικο μου gmail account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 22, 2016 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 όποιος σου στείλει στο fits79+alias@gmail.com, το email εσύ θα το παραλαμβάνεις στο fits79@gmail.com. Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι. Απλά, την ώρα που δίνεις ή συμπληρώνεις το e-mail σου, μπορείς να συμπληρώσεις "+otinainai" και έτοιμο το alias. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 31, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 Σοβαρα ειναι τοσο απλο? Εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται καμια ρυθμηση στο gmail? Σου εχει περιορισμο για το ποσα gmail alias μπορεις να εχεις ταυτοχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 31, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2016 Το δοκιμασα και σαν σκετο μειλ δουλευει ελα ομως που εγω θελω να το βαλω σε ενα android κινητο και μου ζηταει και κωδικο και οτι και να βαλω δεν το δεχεται. Σε τετοια περιπτωση τι κανω? Σε ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Φεβρουάριος 22, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 Εφτιαξα εναν λογαριασμο απο εκει που μου λετε αλλα δυστυχως πρεπει να κανεις επαληθευση και δεν μπορεις μιας και το μειλ που εβαλα δεν υπαρχει ουτε το φτιαχνει το gmail οπως κανει το hotmail.com με το που του δηλωσεις ενα ψευδωνυμο απλα οτιδηποτε μειλ λαμβανεις και σε αυτο το νεο ψευδωνυμο το λαμβανεις κανονικα στο βασικο σου μειλ. Κατι τετοιο θελω να κανω και στο gmail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Φεβρουάριος 22, 2019 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2019 (edited) Υπάρχει και η δυνατότητα για νέο email Κάνεις νέο email σαν να μην ειχες κανενα πριν Πας στο βασικό σου Settings-> Accounts and Import Κάπου στην μέση έχει "Add another email address" σου στελνει ενα κωδικό στο νέο και μετά διαχειρίζεσαι και τα 2 απο το ίδιο inbox επιλέγεις πως θα απαντάς κλπ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2019 από beastie clarification Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts