env0y Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2016 Γεια χαρά, Ένας συνάδελφος στην δουλειά που διατηρεί ένα καλό κανάλι στο youtube, ήρθε σπίτι μου χτες για να κάνει ένα rendering στο σταθερό της υπογραφής μου. Επειδή εδώ και χρόνια δούλευε με το λάπτοπ, εντυπωσιάστηκε από την ταχύτητα και ευκολία που έκανε την δουλειά του. Για να μην τα πολυλογώ μου ζήτησε να του πουλήσω το case όπως είναι με όλα τα components μέσα. Τον ρώτησα γιατί δεν παίρνει ένα τωρινής γενιάς και μου απάντησε ότι δεν θέλει να μπάινει στην διαδικασία να ψάχνει κομμάτια γιατί είναι άσχετος με το hardware. Πόσο λέτε να του το δώσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 (edited) Το θεμα ειναι εσυ θες να το δωσεις? Ειναι αρκετα καλο και για να πας σε κατι καλυτερο θα πρεπει να δωσεις αρκετα ακομα. Σκεψου οτι πρεπει να μπεις σε διαδικασια ψαξιματος-στησιματος-εγκαταστασης. Αυτος για να τον συμφερει η τιμη πρεπει να στο αγορασει στην μιση τιμη ή στα 2/3, απο την τωρινή του αξια Εσενα πρεπει να σου στοιχησε κανενα 1500αρι. σωστα? και ειναι 2,5 χρονων αν κρινω απο την μητρικη? Μια λογικη τιμη για μενα ειναι αναμεσα στα 750-1000 αναλογα με την κατασταση και την χρονολογια του hardware (δεν μπορω να την ξερω) Γιατι δεν του προτινεις εσυ ενα setup, ακομα και με παρομοια κομματια. πχ ο επεξεργαστης υπαρχει ακομα μητρικη μια παρομοια ραμ 32Gb ssd 250αρι 2ΤΒ μηχανικο δισκο msi 390 (πολυ χονδρικα στα γραφω, αλλα καταλαβες τι εννοω) Εκτος αν δεν θελει να δωσει τοσα χρηματα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 1, 2016 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Σεπτέμβριος 1, 2016 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2016 Δεν αξιζει να το δωσεις... θα παρεις 700 - 800 € και θα θες αλλα τοσα για να φτιαξεις κατι αντιστοιχο με 6700κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts