schumifer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2016 Καλησπέρες Πλησιάζει η ώρα να ανανεώσω το λογαριασμό στην ανωτέρω εταιρεία, έχει πάρει το μάτι σας καμιά καλή προσφορά για ετήσια συνδρομή? Κάποτε όλο και κάπου έβρισκα αλλά πλέον δεν ξέρω πού να ψάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Αύγουστος 21, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Γνωμη μου ειναι να αγορασεις απο reseller και μονο. Οι προσφορες εξαρτωνται απο τον καθε reseller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Αύγουστος 21, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε: Καλησπέρες Πλησιάζει η ώρα να ανανεώσω το λογαριασμό στην ανωτέρω εταιρεία, έχει πάρει το μάτι σας καμιά καλή προσφορά για ετήσια συνδρομή? Κάποτε όλο και κάπου έβρισκα αλλά πλέον δεν ξέρω πού να ψάξω... Η με ενα 10αρικο αν θες τον δικο μου που δεν το χρησιμοποιω και εχει συνδρομη μεχρι 4 Ιανουαριου του 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 21, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Ευχαριστώ Νίκο αλλά θα ήθελα να ανανεώσω το δικό μου. Ξέρετε κανένα reseller που να έχει προσφορές τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 21, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Βέβαια κάποτε έβρισκα σε διάφορα φόρουμ προσφορές, αλλά δεν τα βρίσκω ανοικτά τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts