jniki10 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2016 Spoiler Καλησπέρα μπορω με καποιο τροπο να καταγραψω ηχο απο εξωτερικο μικροφωνο οταν γραφω βιντεο η με καποιο τροπο να γινει κατιο παρομοιο. Εχω ενα speedlink clip on mic Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 20, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 σαφέστατα και μπορείς. Στις πρώτες παρουσίασεις βίντεο έγραφα με μικρόφωνο πέτου την φωνή μου και μετά έκανα το μιξ στο Premiere. Toiμικρόφωνο μάλιστα ήταν αυτό από το Headset του κινητού. Μία εφαρμογή θες στο κινήτο όπως το easy voice recorder και εισαι έτοιμος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 20, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 (edited) Ρωταω εαν μπορω να γραψω ηχο παραλληλα με το βιντεο απο την ιδια συσκευη πχ στην περιπτωση μου με το nexus 5x Παρ'όλα αυτα ομως τι ρυθμισεις πρεπει να εχω στο app για να γραψω με το μικροφωνο πετου Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2016 από jniki10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 20, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 Να τραβας με το κινητό δλδ και να μιλάς στο μικρόφωνο πουειναι συνδεδεμένο στο κινητό; Αν ναι δοκιμασε αυτο που σου ειπα και δες αν το κάνει. δε το έχω επιχειρήσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 20, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 Στην εφαρμογη δεν μου βγαζει σαν επιλογη το speedlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 20, 2016 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 (edited) Υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν να επιλέξεις την είσοδο του ήχου (αναγνωρίζουν εξωτερικά μικρόφωνα). Τα λέει καλά σχετικά ο geoff... την έχει στο description την εφαρμογή.. ή εδώ με άλλη εφαρμογούλα... τέλος δώσε βάση στον μπάρμπα geoff που εξηγεί τα περί μικροφώνων (δεν κάνουν όλα) και στο τέλος λέει για άλλη εφαρμογή.. το open camera.. το δοκίμασα μόλις και γράφει από τα xiaomi pistons μου.. βέβαια ενώ ζήτησα να γράψει με 60fps, μου έγραψε στα 24fps.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2016 από Delijohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts