Jonys Μάρτιος 19, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 18:16] Μπράβο δούλεψε thx το router εύταιγε επείδη είχα κάνει static ip στο δικό μου και το modem είναι στου αδερφού μου έκανα εκεί static ip και μετά napt και όλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2005 εχμμ... δεν ξέρω εαν το έριξες πάντως τώρα που δοκίμασα δεν μπένει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapcom01 Ιούνιος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 EDITED.Έχει βγάλει μαλιά το πληκτρολόγιο, να γράφουμε με Ελληνικούς Χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 16, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!!!Jonys Sorry κιόλας φίλε αλλά θα μπορούσα να τα κάνω κwlο εκεί μέσα! δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Εγώ δεν έκανα κάτι αλλά κάποιος άλλος θα μπορούσε και για να αποτραπεί κάτι τέτοιο σου άλλαξα τον κωδικό σου τον οποίο σου αποστέλω τώρα με Pm(ελπίζω να μην τα βλέπουν οι mods ktl). Από ό,τι βλέπω αυτή τη στιγμή το pc σου δεν πρέπει να είναι ανοιχτό αλλά αν ήταν θα μπορούσα σε κάποιο από τα ανοιχτά ports μέχρι κ telnet ναα σου κάνω και να συνδεθώ ή ακόμη κ firmware να σου αλλάξω στο router.Στο Pm σου περιγράφω τo λάθος σου κ πως θα το διορθώσειςΠάντως έχει φτιάξει πλούσιο web interface h intracom κάτι το οποίο δεν περίμενα. Ενημερώνω ότι το μόνο που έκανα είναι να δω για εκπαιδευτικούς σκοπούς ρυθμίσεις που έχεις κάνει για να πάρω νέες ιδέες. To καλό είναι πως μπορείς να μπαίνεις Inernet κ χωρίς να ξέρεις τον κωδικό.Αν τον ξέρει κάποιος παιδιά ας τον ενημερώσει από κοντά σε περιπτωση που δεν μπορεί να απικοινωνήσει, να δώσω κάποο μαιλ τηλ .... Μόλις πάρεις το νέο password πας και το αλλάζεις μ'ένα άλλο που γουστάρεις κ το ξέρεις μόνο εσύ.Πάντως για να είμαι σωστός ...δεν έκανα τίποτα και ούτε πρόκειτα να κάνω γιατί δεν γουστάρω οπότε μην κάθεσαι και αλλάζεις ρυθμίσεις κτλΦιλικάEdit: Εσύ ρε φίλε capcom έχεις κάνει 9 posts ...αποκλείεται να την έχεις βγάλει καθαρή και στα εννιά με greeklish οπότε γιατί επιμένεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapcom01 Ιούνιος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Συγνώμη ντε!είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ και είχα ξεχάσει οτι απαγορεύονται τα greeklish. Ούτε εμένα μου αρέσουν, πάντα ελληνικά γράφω. Μου ξέφυγε πριν επειδή ήταν μικρό και βιαστικό το μήνυμά μου...Μπορείς να μου πείς και εμένα τι να κάνω για να μην συνδέοντε οι απ'εξω στο router μου? Θέλω να κάνω το ίδιο που θέλει και ο Jonys αλλά έχω το ίδιο αποτέλεσμα.....μπορείς να βοηθήσεις? Εκτός από την αλλαγή κωδικού εννοώ. Βάζοντας http://το IP μου να ανοίγει η σελίδα που τρέχει στο server μου και όχι το web interface του Router. Πώς γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.