vickoni123 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2016 Καλησπερα σας....προσφατα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ειχα κατι φωτογραφιες στο κινητο μου αλλα δυστυχως για μενα ηταν στην εσωτερικη μνημη του κινητου με αποτελεσμα να διαγραφτουν...θα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα μου μπορω να τις επαναφερω ...οσα προγραμματα εχω δοκιμασει δεν εχει κανει δουλεια δεν μου βγαζει καν τις διεγραμμενες που βγαζει αυτες που ηδη υπαρχουν.! Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Δοκίμασε το File Scavenger μήπως καταφέρεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 Υπάρχει και το Object Rescue, που είναι ειδικό για φωτογραφίες, εμένα με έχει σώσει, αλλά δεν είναι δωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 20, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 (edited) -https://www.cardrecovery.com/sd-recovery/ -http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec -Zero Assumption Recovery με το 2ο ή 3ο (δε θυμαμαι) εκανα δουλεια Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2016 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 20, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 Το δεύτερο το είχα χρησιμοποιήσει και εγώ πριν λίγο καιρό για να ανακτήσω κάτι φωτογραφίες από ένα CD που δεν εμφάνιζε τα αρχεία του. Πολύ καλό αλλά ίσως δυσκολέψει κάποιους επειδή δεν έχει GUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickoni123 Αύγουστος 21, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Καλησπερα σας...σας ευχαριστω για την βοηθεια...προσπαθησα να χρησιμοποιησω ολα τα προγραμματα που με ειπατε αλλα δεν μου εμφανιζει το κινητο για να αρχιζει να ψαχνει εκει παρα μονο τον υπολογιστη δειχνει..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 21, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 To κινητό το βλέπεις ως δίσκο στο σύστημά σου; Τι κινητό είναι; (μοντέλο & λειτουργικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Αύγουστος 22, 2016 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Για την ανάκτηση, παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα? Δηλ. π.χ. αν σβήστηκαν οι φωτογραφίες πριν 1 μήνα, δεν ανακτώνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2016 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2016 Ναι και όχι. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ημερομηνία, αλλά όσο το χρησιμοποιείς, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να ανακτήσεις κάτι γιατί γράφονται άλλα δεδομένα απάνω τους. Οπότε, όσο πιό παλιό, τόσο πιό δύσκολο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickoni123 Αύγουστος 23, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2016 Καλησπερα ..σας ευχαριστω για την βοηθεια σας..το κινητο ειναι Lenovo 2010A.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2016 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2016 On 8/23/2016 at 1:11 ΜΜ, το μέλος vickoni123 έγραψε: Καλησπερα ..σας ευχαριστω για την βοηθεια σας..το κινητο ειναι Lenovo 2010A.. Έκανες τίποτα; Έχω το ίδιο θέμα και κολλάω στο ότι κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να δει το κινητό. Το κινητό φαίνεται έτσι: --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts