Justhavocman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2016 καλησπερα σε ολους , πριν λιγο καιρο ειχα τσιμπησει μια 1070 της gigabyte η οποια αποδειχτηκε οτι εχει τρελο coil whine , ανοιγω overwatch και το coil whine ειναι το μονο πραγμα που ακουγεται μεσα απτον πυργο , ειναι valid λογος για RMA το coil whine? Εστειλα στην gigabyte αλλα απαντουσαν ανα 3 μερες στο email και μου λεγανε πρεπει να το στειλω σε εκεινο και το αλλο τμημα και 2 βδομαδες μετα ακομα απαντηση δεν πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 19, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Αν είναι πολύ ενοχλητικό ναι είναι λόγος για rma. Τουλάχιστον σε όσα σχόλια για rma έχω διαβάσει σε reddit που σχετίζονται με το φαινόμενο του coil whine EVGA και gigabyte το δέχονται ως λόγo rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justhavocman Αύγουστος 19, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 2 minutes ago, SpirosKGR said: Αν είναι πολύ ενοχλητικό ναι είναι λόγος για rma. Τουλάχιστον σε όσα σχόλια για rma έχω διαβάσει σε reddit που σχετίζονται με το φαινόμενο του coil whine EVGA και gigabyte το δέχονται ως λόγo rma. αρα την επιστρεφω στο μαγαζι που την αγορασα κανονικα , δεν θελω να μπλεκω με gigabyte γιατι εχω ακουσει ειναι πιο αργοι απτον θανατο σε τετοια θεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 21, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 On 8/19/2016 at 7:14 ΜΜ, το μέλος Justhavocman έγραψε: αρα την επιστρεφω στο μαγαζι που την αγορασα κανονικα , δεν θελω να μπλεκω με gigabyte γιατι εχω ακουσει ειναι πιο αργοι απτον θανατο σε τετοια θεματα Πιο αργη η ιδια η εταιρεια απο το να στη στειλει ενας μεσαζοντας; Δηλαδη τι θα κανει ο μεσαζοντας, μονος του θα την αλλαξει; Στη gigabyte θα τη στειλει, απλα θα εχεις περισσοτερη καθυστερηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 21, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 αν είναι να την στείλεις gigabyte άνοιξε ticket στο support πρώτα και μίλησέ τους .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts