gfa3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 Κανοντας την αποπειρα να ανεβασω τον 3500+ λιγο για να δω τι κανει συναντησα ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να παρακαμψω. Ξεκινησα το ανεβασμα με τα βολτ που ειχε η cpu default απο bios (1.4v) και ανεβασα λιγο σε 1.45ν μετα τα 2400 οποτε και εφτασα στο μαξιμουμ σταθερο 2544 mhz οπου περναει prime95 αλωβητο. Για να ανεβω λιγο ακομη εδωσα 1.5ν και διαπιστωσα οτι δεν ξεπερναει τα 1.45ν με τιποτα :wall: Στο bios εχει τη ρυθμιση fine voltage regulator το οποιο ειναι φυσικα στο enabled και cpu voltage με τιμες εως και 1.75ν.Προσπαθησα και με clockgen και με τιποτα δεν δινει παραπανω ρευμα.Αν δωσω μερικα mhz ακομη περναει το 1ο και 3ο τεστ στο prime αλλα πεταει error στο 2ο στο μισο λεπτο περιπου. :rant: :rant: Καμια ιδεα κανεις?Δεν μπορω να το δουλεψω default αλλο και ταχω παρει θελω να το ανεβασω αλλα η chaintech αρνειται.Περιττο να αναφερω οτι εχει το τελευταιο bios. Αντε γιατι θα παρει πουλο για καδο και δεν ειναι και δικη μου
gfa3 Μάρτιος 18, 2005 Author #4 Μάρτιος 18, 2005 Δεν εχει τετοια ενδειξη.Λογικα το enable sto fine volt regulator θα πρεπει να κανει την ιδια δουλεια αλλα που.....Οτι και να βαλω στο bios το clockgen δειχνει τα ιδια.
soki Μάρτιος 20, 2005 #5 Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 Δεν εχει τετοια ενδειξη.Λογικα το enable sto fine volt regulator θα πρεπει να κανει την ιδια δουλεια αλλα που.....Οτι και να βαλω στο bios το clockgen δειχνει τα ιδια. Πολυ περιεργο, σε μενα δουλευει το vcore. Εχεις 24pinο τροφοδοτικο?
gfa3 Μάρτιος 21, 2005 Author #6 Μάρτιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από soki [Χθες, στις 18:16] Πολυ περιεργο, σε μενα δουλευει το vcore. Εχεις 24pinο τροφοδοτικο? Βεβαια 24απινο ειναι και δεν βρισκω ακρη.Εχω φορεσει ολα τα βιος πουχουν κυκλοφορησει ακομη και τα βετα αλλα τιποτα.
gfa3 Μάρτιος 21, 2005 Author #7 Μάρτιος 21, 2005 Τελικα μετα απο νεο φλας που μολις εκανα και δοκιμες τωρα επικρατει το εξης:οσα βολτ και να δωσω μεχρι και 1.55 δεν ανεβαινει με τιποτα εχω στανταρ 1.44οταν δωσω 1.6 τοτε ανεβαινει κανονικα!Εξηγηση κανεις?Τα βολτ μαλλον ισχυουν αφου με 1.44 δεν βγαζει prime95 σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο την υπαρχουσα και κανει τρελλα στο μπουταρισμα, ενω με 1.6 οχι μονο βγαζει αλλα ανεβαζει κι αλλο χωρις προβληματα.Το κακο ειναι οτι ειμαι με αερα και βλεπω 40 βαθμους idle και πανω απο 50 full load.Να το αφησω 1.6 λετε ή να κατεβω τουλαχιστον μεχρι να ξαναμπει το νερο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.