Alkis28 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Εχω καμιά 500αριά αρχεία τύπου "King Stephen - Ντολόρες Κλέμπορν.pdf" και θέλω να αντιστρέψω τις πρώτες 2 λέξεις έτσι ώστε να γίνουν πχ "Stephen King - Ντολόρες Κλέμπορν.pdf". Προσπαθώ με το "bulk rename utility" να το καταφέρω αλλά δεν μπορώ. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να το κάνω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 RegEx(1) Match: '(.*?)~(.*?)~(.*)' Repla: \2,~\1\3 Source: http://www.bulkrenameutility.co.uk/forum/viewtopic.php?f=4&t=1055 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Αύγουστος 18, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Ναι το έχω δει αυτό αλλά δεν μου δουλεύει δυστυχώς και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 18, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 59 minutes ago, Alkis28 said: Ναι το έχω δει αυτό αλλά δεν μου δουλεύει δυστυχώς και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί .. Τις οδηγίες τις διάβασες ή το έβαλες copy/paste ; Quote Don't use this ' -quotes. They are only for explanations. '?' means non-greedy: stop at first blank, instead of last. Instead of ~ -signs type an space/blank. Match: (.*?) (.*?) (.*) Repla: \2, \1\3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 18, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Αύγουστος 19, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 16 hours ago, Wizard! said: Τις οδηγίες τις διάβασες ή το έβαλες copy/paste ; Διάβασα τα πάντα και νομίζω οτι τα βάζω σωστά ... κοίτα όμως τί μου βγάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 12 minutes ago, Alkis28 said: Διάβασα τα πάντα και νομίζω οτι τα βάζω σωστά ... κοίτα όμως τί μου βγάζει... Μπορείς να βάλεις σε μεγαλύτερη ανάλυση μόνο το κομμάτι που αναφέρει το RegEx ; Δε φαίνεται καλά τι λέει. Κι αν μπορείς σώσε το σαν PNG/GIF όχι JPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Αύγουστος 19, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 3 minutes ago, Wizard! said: Μπορείς να βάλεις σε μεγαλύτερη ανάλυση μόνο το κομμάτι που αναφέρει το RegEx ; Δε φαίνεται καλά τι λέει. Κι αν μπορείς σώσε το σαν PNG/GIF όχι JPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2016 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Κάνοντας copy/paste αυτά που σου έγραψα παραπάνω, μέσα στο quote, παίζει κανονικά όπως βλέπεις. Μήπως έχεις παλαιότερη έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Αύγουστος 19, 2016 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 ναι έχω πιο παλιά έκδοση. Θα δοκιμάσω την καινούρια να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkis28 Αύγουστος 19, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 οκ αυτό ήταν. έφταιγε η έκδοση του util ! Thanks a lot ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts