morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 Όπως λέει και ο τίτλος του htread έχω κολήσει στο NFSU 2Ακούστε,έχω περάσει όλες τις πίστες και τώρα μου δείχνει μόνο τα μαγαζιά τι να κάνω Εντομεταξύ έχω μόνο 229$:cry: :cry: :cry: :cry: Θέλω να το τερματίσω:cry: :cry: :cry: :cry:
Spooky Μάρτιος 18, 2005 #2 Μάρτιος 18, 2005 Ετρεξες εναν τελευταιο αγωνα μονο με ενα αντιπαλο? Αν ναι το παιχνιδι το τελειωσες.
nickstamat Μάρτιος 18, 2005 #3 Μάρτιος 18, 2005 Αν σου έβγαλε ένα μήνυμα που να λέει "Congratulations, you have completed NFS Underground 2... κ.λπ.", τότε σημαίνει ότι το τερμάτισες. Αν όμως πατήσεις F4 και δεις τα statistics, δεν θα είσαι στο 100%. Και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι.Τώρα πρέπει να πας στο Garage --> World Map και να σαρώνεις ένα-ένα τα 5 stages για πίστες που γράφουν "Not Completed". Πρέπει να περάσεις και αυτές τις πίστες για να τερματίσει τελείως το παιχνίδι. Μην ανησυχείς, σε όλες αυτές τις πίστες θα έχεις για αντιπάλους 3 Corolla ή 3 τζιπ (Hummer H2, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator). Είναι πανεύκολες, απλά μπορεί να βαρεθείς να νικάς...Υ.Γ.: Στις περισσότερες πίστες δεν σε πληρώνουν αν νικήσεις, οπότε μην περιμένεις να πλουτίσεις... (έκανα και ρίμα!)
gtr_84 Μάρτιος 18, 2005 #4 Μάρτιος 18, 2005 Μαλον το τερματισες και δεν το πηρες χαμπαρι και εγω ετσι την επαθα :)
morius Μάρτιος 18, 2005 Author #5 Μάρτιος 18, 2005 ¨οχι ρε σεις δεν νομίζω,έχω φτιάξει τρία αμάξια,δεν μου έχει καμία πίστα μόνο τα μαγαζιά,και αμάξια άλλα για κόντρες δεν βλέπω άλλα δεν ξέρω τι συμβαίνειΥΓ.Το παίζω σε PS2,πως θα καταλάβω αν το τερμάτισα:cry:
gtr_84 Μάρτιος 18, 2005 #6 Μάρτιος 18, 2005 1)Κοιτα ποσο τις % εχεις φτασει το παιχνιδι2)Σιγουρεψου οτι εχεις κανει ολα τα DVD3)Αν δεν εχει τερματιστει το παιχνιδι τοτε προσπαθησε να φτιαξεις με οσο πιο πολλα αστερακια το αμαξι
f117 Μάρτιος 19, 2005 #7 Μάρτιος 19, 2005 παιζει να πρέπει να φτιάξεις το αμάξι και άλλο οπως λέει ο gtr_84 δηλαδή να του ανεβάσεις αστεράκια ώστε να σου βγάλει κ άλλο DVD που μάλλον δεν θα έχεις κάνει!πρέπει να φτάσεις κάμποσα αστεράκια ώστε να μπορείς να κάνεις μερικά DVD
ATi Μάρτιος 19, 2005 #8 Μάρτιος 19, 2005 Λοιπόν, το προβλημά σου είναι όπως είπαν και τα παιδιά ότι όταν άλλαξες αμάξι δεν του ανέβασες τα αστεράκια όσο γίνεται. Ετσί ενώ είσαι για παράδειγμα στο Stage 4, το αμάξι σου μάλλον δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο κι έτσι δεν μπορείς να κάνεις τους αγώνες.
morius Μάρτιος 19, 2005 Author #9 Μάρτιος 19, 2005 Όχι καμία σχέση το αμάξι μου έχει 3,5 αστεράκια,να το φτιάξω άλλο δεν μπορώ γιατί δεν έχω λεφτά μονο 229$ και δεν μπορώ να βρώ άλλα, dvd πρέπει να έχω απ'ότι θυμάμαι 2/3 Και τελικά κοίταξα και δεν το έχω τερματίσει είμαι 29% :o
Spooky Μάρτιος 19, 2005 #10 Μάρτιος 19, 2005 Τοτε ειναι αυτο που ειπαν και τα παιδια. Πρεπει να φτιαξεις και αλλο το αυτοκινητο να ανεβασεις τα αστερακια, οποτε να βγουν καινουργια περιοδικα και DVD πρωτα ετσι ωστε να προχωρησεις και να σου ανοιξει και αλλη περιοχη.
morius Μάρτιος 19, 2005 Author #11 Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 13:27] Τοτε ειναι αυτο που ειπαν και τα παιδια. Πρεπει να φτιαξεις και αλλο το αυτοκινητο να ανεβασεις τα αστερακια, οποτε να βγουν καινουργια περιοδικα και DVD πρωτα ετσι ωστε να προχωρησεις και να σου ανοιξει και αλλη περιοχη. Αν πάρω δλδ νέο αμάξι θα ανοίξουν πίστες?????(URL-Sprint-Drag-Drift....)
Spooky Μάρτιος 19, 2005 #12 Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 11:29] Αν πάρω δλδ νέο αμάξι θα ανοίξουν πίστες?????(URL-Sprint-Drag-Drift....) Οχι δεν χρειαζεται να παρεις νεο αμαξι. Απο οτι καταλαβα εχεις τρεξει ολους τους αγωνες. Οποτε αυτο που πρεπει να κανεις τωρα ειναι να φτιαξεις οσο καλυτερα γινεται ενα απο τα αμαξια σου για να ολοκληρωσεις τα περιοδικα και DVD. Οταν τελειωσεις και ολα τα περιοδικα και DVD θα σου ανοιξει καινουργια περιοχη και καινουργιους αγωνες. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα...
f117 Μάρτιος 19, 2005 #13 Μάρτιος 19, 2005 όχι δεν νομίζω πάρε απλά το car σου κ βάλτου πιο πολλά vinyl bafto perla βάλε καλύτερες ζάντες!γενικά αναβαθμισέτο εξωτερικά!!!αμα πατισεις το Τ τι σου λέει?ποσα DVD έχεις κάνει στα πόσα?
magicman Μάρτιος 19, 2005 #14 Μάρτιος 19, 2005 και εγω σε αυτη τη φαση που ειναι και ο nickstamat ειμαι! χμμ.. και δεν ηξερα τη να κανω. θα αρχιζω να παιζω παλι!
Daffy Μάρτιος 19, 2005 #15 Μάρτιος 19, 2005 Τρεχεις σε αγωνες με τα αυτοκινητα που υπαρχουν στην πολη (πορτοκαλι βελακια στον χαρτη...) Αφου μαζεψεις καποιο χρημα ακομα, αρχιζεις να "φτιαχνεις" το αυτοκινητο... Στο www.gamespot.com θα βρεις και οδηγιες για την καθε πιστα συγκεκριμενα (πρεπει σε καθορισμενες χρονικες στιγμες να εχεις ολοκληρωσει καποια πραγματα....) Καλη συνεχεια, καλους αγωνες και.... ΤΕΡΜΑ τα γκαζια...
jax7480 Μάρτιος 19, 2005 #16 Μάρτιος 19, 2005 Οπως ακριβως ειπε και ο Daffy, ο μονος τροπος να μαζεψεις χρημα ειναι να τρεξεις με αλλους κοντρακηδες που κυκλοφορουν μεσα στην πολη. Μολις μαζεψεις, αναβαθμιζεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ, γιατι αστερακια χρειαζεσαι, και συνεχιζεις. Πανε και στο Garage, και μετα στο World Map Και ριξε μια ματια κι εκει, γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ καποιες πιστες ΔΕΝ θα ειναι ολοκληρωμενες.
nickstamat Μάρτιος 20, 2005 #17 Μάρτιος 20, 2005 Παιδιά ο morius λέει ότι έχει 229$. Για να φτάσει τουλάχιστον 2.000$ και δεδομένου ότι σε κάθε κόντρα (outrun) δίνει 100 - 300$ (ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται), τότε πρέπει να νικήσει πολλές κόντρες. Δεν θα τελειώσει ποτέ! Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πας στο World Map και να παίξεις όσες πίστες δεν έχεις ολοκληρώσει μέχρι να μαζέψεις λεφτά
morius Μάρτιος 21, 2005 Author #18 Μάρτιος 21, 2005 Λοιπόν ακούστε,δεν υπάρχουν πλέον άλλοι κοντράκηδες,και έχω ΜΟΝΟ 229$ Τι μου λέτε να αλλάξω εξαρτίματα????? Έχει κανείς να μου δανίσει nickstamat μου φαίνετε δεν διάβασες όλα μου τα ποστ στο thread αυτό,είπα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΕΞΩ Καμία άλλη γνώμη(ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ)
jax7480 Μάρτιος 21, 2005 #20 Μάρτιος 21, 2005 Τι new profile ρε παιδια. Το παιχνιδι ΔΕΝ τερματιζει στο 29% ουτε με 3.5 αστερακια στο αυτοκινητο,οσο και να χτυπιεστε. Ρε συ Morius, στο World Map πηγες να δεις τι υπαρχει ακομα? Αυτο απο κατω ειναι το world map το οποιο βρισκεται ΜΕΣΑ στο garage.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.