johnysb Ιούλιος 1, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 και δε με λες εσυ απο πανω ειχες και στο χωριο σου P5Q dlx?ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 1, 2008 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Και δεν με λες Σακη?Είχες και στο Χωρίο σου τα γυαλιά της Καλομοίρας (Rayban)? banana OOOOOOYYYYYYYAAAAAA!:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιούλιος 1, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Πω πω μαθεύτηκαν βλέπω τα νεα. Άντε απο αυρίο review και επίσης Να τα ακουν καποιοί καποιοί είχες και στο χώριο σου κολλητίρι να κάψεις 5 μήτρικες και 3 κάρτες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 1, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Πω πω μαθεύτηκαν βλέπω τα νεα. Άντε απο αυρίο review και επίσης Να τα ακουν καποιοί καποιοί είχες και στο χώριο σου κολλητίρι να κάψεις 5 μήτρικες και 3 κάρτες??? Καλορίζικη η P5Q..αλλα δεν σου εγγυώμαι ότι θα πηγαίνει όπως αυτες του XS, γιατι την ακούμπησε o Official Γκαντεμης.. (Sakis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούλιος 1, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Και δεν με λες Σακη?Είχες και στο Χωρίο σου τα γυαλιά της Καλομοίρας (Rayban)? Και δεν με λες Γιωργο, ειχες και στο χωριο σου RAID με 2 και με 3 σκληρους; Γιατι με 3 το βλεπω να αργει... Καλορίζικη η P5Q..αλλα δεν σου εγγυώμαι ότι θα πηγαίνει όπως αυτες του XS, γιατι την ακούμπησε o Official Γκαντεμης.. (Sakis) φημες... Επειδη την ακουσε μεσα σε 2 βδομαδες το μισο PC μου? Σιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιούλιος 1, 2008 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Επειδη την ακουσε μεσα σε 2 βδομαδες το μισο PC μου? Σιγα... Ε και δεν με λες ρε συ Σάκη το μίσο πισι σου άκουγε και στο χώριο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούλιος 1, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 και να σου πω γιωργη.....το ξέρεις οτι στο χωρίο σου περιμένουν αλλη μια P5Q με 9450 και 4850? edit.....τον velociraptor ξεχασα ! [ATTACH]3265[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Ιούλιος 3, 2008 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 δεν μου λετε ρε σεισ ειχατε και στο χωριο σασ ιντερνετ και να την βρησκετε ολη μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 3, 2008 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 δεν μας λες και εσύ θα ποστάρεις σε όλα τα θέματα ? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Ιούλιος 3, 2008 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 δεν μου λετε ρε 'σεις ειχατε και στο χωριο σας ιντερνετ και να την βρισκετε ολη μερα? αμα θες να απαντας σε ολα τα θεματα τουλαχιστον φροντισε να το κανεις ορθογραφημενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Ιούλιος 3, 2008 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 ενταξει ρε πεδες εχω ενα προβλημα με την ορθογραφια.εχω δυσλεξια τι να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 3, 2008 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2008 http://www.allgreektome.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Ιούλιος 4, 2008 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 τι ειναι αυτο?δεν γραφω Greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 4, 2008 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό Firefox + αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3451 τώρα θα μου πεις οτι δεν χρησιμοποιείς firefox.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkonto Ιούλιος 4, 2008 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό Firefox + αυτό https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3451 τώρα θα μου πεις οτι δεν χρησιμοποιείς firefox.... Πάρρα πολι οραιο πρωγραμματακι :) και για να μην ξεφεύγουμε και δε με λες ρε Vatos είχες και στο χωριό σου λεξικό? ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 4, 2008 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 LooooooooooooooooL οφείλω να ομολογήσω πως όχι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιούλιος 9, 2008 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Και δε με λες ρε σισμαν..."είχες και στο χωριο σου Κιου 6600?"ΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούλιος 10, 2008 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 [ATTACH]3742[/ATTACH]και δεν με λετε ρε παλικαρια ειχατε στο χωριο σας e6600 που να θελει 1.4 για 3ghz prime stable 8.5h ?banana [ATTACH]3624[/ATTACH] ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιούλιος 10, 2008 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Και δεν με λες Σακί είχες και στο χωριο σου gt? OOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 11, 2008 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 εγώ στο Χωριό που μένω ( ολυμπιακό χωριό ) έχω πάντωςThis is SpartaΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.