jniki10 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2016 Καλησπέρα παιδια Ψαχνω για δυο κινητα ειτε ιδια ειτε ξεχωριστα και εχω καταληξει στα εξης nexus 5x , huawei p9 lite , a5 2016 . Αναμένω για τα φωτα σας μεχρι την Τριτη που θα γινουν οι παραγγελιες. Και χρονια πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 14, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2016 1 hour ago, jniki10 said: Καλησπέρα παιδια Ψαχνω για δυο κινητα ειτε ιδια ειτε ξεχωριστα και εχω καταληξει στα εξης nexus 5x , huawei p9 lite , a5 2016 . Αναμένω για τα φωτα σας μεχρι την Τριτη που θα γινουν οι παραγγελιες. Και χρονια πολλά Παρε ενα 5x και ενα p9 lite. Εχω δουλεψει το p8 lite, πολυ τιμιο για τα λεφτα του! Το 5χ ειναι τοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 14, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2016 (edited) Και εγω προς αυτο το συνδυασμο εκλεινα. Το 5χ για εμενα και το p9 lite στον πατερα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2016 από jniki10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Αύγουστος 15, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2016 Δεν μας είπες το βασικό (εκτός του budget) : Για τι χρήση προορίζονται? Βασική, δλδ. απλό σερφάρισμα, fb κ.λπ. ή κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Αύγουστος 19, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Επίσης κοιτάς μόνο Ελλάδα ή και απ' έξω!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Αύγουστος 19, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2016 Ενταξει πηρα nexus 5x και εφτιαξα και το mi2s του πατερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts