psygreg Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2016 Έχω αρκετό καιρό να κάνω αγορά εκτός Ελλάδος κι έχω μείνει πίσω. Λόγω κάπιταλ κοντρόλ, πως μπορούμε να βάλουμε λεφτά στον λογαριασμό μας στο paypal, χωρίς να εμπλέξουμε το εξωτερικό, δηλαδή μεταφορά χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού, δεδομένου πως ακόμα δεν μπορούμε να συνδέσουμε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό? Επίσης υπάρχει ασφαλής τρόπος να μεταφέρουμε λεφτά από paysafecard στο paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 (edited) Καταρχας εχω την εντυπωση οτι δεν χρειαζεται πια balance... Δοκιμασε ετσι. Αν οχι η τους παιρνεις τηλ και στελνεις δικαιλογητικα με mail η μιλας με το support τους. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2016 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Αύγουστος 12, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 2 minutes ago, icy20 said: Καταρχας εχω την εντυπωση οτι δεν χρειαζεται πια balance... Δοκιμασε ετσι. Αν οχι η τους παιρνεις τηλ και στελνεις δικαιλογητικα με mail η μιλας με το support τους. Έχει γίνει άρση του μπλόκου που είχαν κάνει στις ελληνικές τράπεζες? Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω με το σαπόρτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 12, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Η τελευταία χαλάρωση των ελέγχων κεφαλαίων έγινε αρχές του μήνα. Πολλοί κωδικοί εμπόρων που δεν ήταν επιλέξιμοι πριν, τώρα γίνονται δεκτοί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Αύγουστος 27, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2016 Χθες έκανα αγορά σε ebay και amazon. Είχα λεφτά μόνο στο bank account της Alpha κι όλες οι αγορές έγιναν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts