koukoubetses Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 μου εσπασε μεσα στην υποδοχη,3.5 το καρφακι των μπροστινών ακουστικων,και θελω να το αλλαξω. και δεν κουμπωνει το μπροστινο μεγαλο καπακι των ανεμιστήρων,ειναι ελατωματικο το δεξι"πιαστρακι",δεν ξερω πως λεγετε. που θα τα βρω,και πως τα βαζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 push clips Λέγονται τα πιαστράκια και το jack τώρα με τη πλακετίτσα μαζι πάει Στείλε στη corsair ένα μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Αύγουστος 9, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 πλακετιτσα?ενοεις,ολη την προσοψη?power,usb,reset? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Δεν ειμαι στο πισι μου για να δω τι εχει απο μεσα. Στο ριβιου λεω αναλυτικα. Στειλε στην εταιρια και θα στειλουν αυτα που χρειαζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliosbig Αύγουστος 20, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2016 (edited) αυτο ειναι που ψαχνεις http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/info_21166.html και στο επισημο site http://www.corsair.com/en/obsidian-series-750d-i-o-panel Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2016 από steliosbig Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Αύγουστος 21, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 On 9/8/2016 at 10:25 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Δεν ειμαι στο πισι μου για να δω τι εχει απο μεσα. Στο ριβιου λεω αναλυτικα. Στειλε στην εταιρια και θα στειλουν αυτα που χρειαζεσαι. τους εστειλα,και θελουν την αποδειξη,κι εγω δεν την βρισκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 21, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2016 Πάρε τηλέφωνο το μαγαζί να σου στείλει σε email την απόδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts