wargasm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 Καλησπερα σας, θα ηθελα αν γνωριζετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα για δημηουργια βασης πελατολογιου σε windows 10, να μπορω να εισαγω ονομα, τηλεφωνο, διευθυνση και σημειωση για τον καθε εναν. καλο θα ηταν να εκανε και extract η save as ενα αρχειο, ωστε σε περιπτωση format να υπαρχουν τα δεδομενα σαν backup. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Δε χρειάζεσαι καν πρόγραμμα με τέτοιες απαιτήσεις, κάνε ένα google sheet και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis-21 Ιανουάριος 18, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 Καλημέρα, Ψάχνω και εγώ ένα πρόγραμμα για πελατολόγιο το οποίο όμως θέλω να μου βγάζει τις γιορτές και τα γενέθλια των πελατών. Γνωρίζει κάποιος κανένα τέτοιο πρόγραμμα; ας είναι και επί πληρωμή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2017 Excel - Access Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts