Kenpachi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω στην κατοχή μου την R9 280x Toxic και χρησιμοποιώ 2 οθόνες 2560x1440 και 1 οθόνη 4k σε extended view Επειδή θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη μια 4k, σύνολο 4 οθόνες, πιστεύετε ότι θα το αντέξει η κάρτα γραφικών μου ή θα πρέπει να αγοράσω κάποια άλλη και αν ναι ποια??? Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Εξαρτάται από το τι τις θες όλες αυτές τις οθόνες. Για παιχνίδια; Για χώρο εργασίας; Αν ναι, σε τι είδους προγράμματα; Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Αύγουστος 9, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 επειδη εχω 280χ και 3 οθονες, νομιζω η καρτα αν σηκωσει στο dvi την 1440 θα σαι οκ θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλεις τις 4κ στα 2 displayport η στο dual link dvi με active ανταπτορες αν δεν εχουν οι οθονες υποδοχες, και στην hdmi ισως την 1440p. ωχ ολα αυτα ειναι για τη reference καρτα τωρα ειδα εχεις toxic. τι βγαζει αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Αύγουστος 9, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 2 mini DP, 1 HDMI, 1DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 9, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2016 Στην HDMI παίζει μία χαρά η 1440, έχω μία Dell U2515H στην δουλειά έτσι. Δοκιμασε αν δεν έχεις θέμα με την DVI, θεωρητικά δεν πρέπει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Sent from my Letv X500 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts