Helpmagkes Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Και επειδή θέλω να συνδυάσω τον πύργο που θα πάρω με ένα αξιόλογο λαπτοπ για παρόμοια χρήση(multimedia) χωρίς παιχνίδια... Το budget εδώ μέχρι 400€.. Εγώ εντόπισα ένα Lenovo Β5400 αν υπάρχουν άλλες προτάσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helpmagkes Αύγουστος 6, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Όλοι διακοπές είστε ρε παίδες; ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_alex22 Αύγουστος 6, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Κάπου πήρε το μάτι μου ένα Dell σε προσφορά στα 430€ αν θυμάμαι καλά από κάποιο φυλλάδιο προσφορών, θα το ψάξω λίγο και θα το βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 6, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Όταν λες να το συνδυάσεις;; Χρώματα ασορτί; Έχεις ανάγκη να'χεις 2 υπολογιστές δίπλα δίπλα και ο ένας να'ναι λάπτοπ;; 400€ λάπτοπ, αν δεν είναι refurbished με καλά parts, πιο πολύ για μεγάλο tablet περιορισμένων δυνατοτήτων με κουμπιά μου κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helpmagkes Αύγουστος 6, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Χαχαχα όχι ρε και ασορτι.. απλά για την σχολή, διακοπές, δουλειά, να είμαι άνετος σε σερφαρισμα, ταινίες και novago ? Λογικά είναι πολλά τα 400€ για κάτι τέτοιο μόνο αλλά θα φανεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helpmagkes Αύγουστος 7, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 Από pcrama λέει δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts