Helpmagkes Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2016 Και επειδή θέλω να συνδυάσω τον πύργο που θα πάρω με ένα αξιόλογο λαπτοπ για παρόμοια χρήση(multimedia) χωρίς παιχνίδια... Το budget εδώ μέχρι 400€.. Εγώ εντόπισα ένα Lenovo Β5400 αν υπάρχουν άλλες προτάσεις..
johnny_alex22 Αύγουστος 6, 2016 #3 Αύγουστος 6, 2016 Κάπου πήρε το μάτι μου ένα Dell σε προσφορά στα 430€ αν θυμάμαι καλά από κάποιο φυλλάδιο προσφορών, θα το ψάξω λίγο και θα το βρω.
Delijohn Αύγουστος 6, 2016 #4 Αύγουστος 6, 2016 Όταν λες να το συνδυάσεις;; Χρώματα ασορτί; Έχεις ανάγκη να'χεις 2 υπολογιστές δίπλα δίπλα και ο ένας να'ναι λάπτοπ;; 400€ λάπτοπ, αν δεν είναι refurbished με καλά parts, πιο πολύ για μεγάλο tablet περιορισμένων δυνατοτήτων με κουμπιά μου κάνει...
Helpmagkes Αύγουστος 6, 2016 Author #5 Αύγουστος 6, 2016 Χαχαχα όχι ρε και ασορτι.. απλά για την σχολή, διακοπές, δουλειά, να είμαι άνετος σε σερφαρισμα, ταινίες και novago ? Λογικά είναι πολλά τα 400€ για κάτι τέτοιο μόνο αλλά θα φανεί..
Recommended Posts