blade_pan Μάρτιος 18, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Ωραια εχεις και καμια pic?35C ειναι πολυ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Ωραια εχεις και καμια pic? 35C ειναι πολυ καλα! Θα ποσταρω το βραδυ που θα ειμαι σπιτι :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Και εγω παραπλησιες θερμοκρασιες εχω με τον ison. Σε default κατασταση ο 3500+ και με τον Enermax στις 1200 στροφες full load δεν εχω δει πανω απο 37 βαθμους. Με vcore 1.475 και τον cpu @2550 στις ιδιες στροφες, full load 41 βαθμους. Οσο για τη θερμοκρασια,ο αισθητηρας του Gatewatch ειναι τοποθετημενος στη πλαινη μερια της βασης της XP. Aποκλιση με αυτη της μητρικης (GB KN8NXP) 2-3 βαθμους το πολυ. Γενικα ειναι πολυ καλη ψυκτρα ενω με εναν καλο και ησυχο ανεμιστηρα κανει καλη δουλεια. Παντως οι Winchester δεν ζεσταινονται πολυ οπως οι Presscot. Απορω πως να τα πηγαινει εκει η XP-120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάρτιος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 Και εγω παραπλησιες θερμοκρασιες εχω με τον ison. Σε default κατασταση ο 3500+ και με τον Enermax στις 1200 στροφες full load δεν εχω δει πανω απο 37 βαθμους. Με vcore 1.475 και τον cpu @2550 στις ιδιες στροφες, full load 41 βαθμους. Οσο για τη θερμοκρασια,ο αισθητηρας του Gatewatch ειναι τοποθετημενος στη πλαινη μερια της βασης της XP. Aποκλιση με αυτη της μητρικης (GB KN8NXP) 2-3 βαθμους το πολυ. Γενικα ειναι πολυ καλη ψυκτρα ενω με εναν καλο και ησυχο ανεμιστηρα κανει καλη δουλεια. Παντως οι Winchester δεν ζεσταινονται πολυ οπως οι Presscot. Απορω πως να τα πηγαινει εκει η XP-120 Εγώ την έχω πάνω σε έναν northwood 3.00 στα 3.45 αλλα και στα 3.60 ίδιες θερμοκρασίες έχω. Το πρόβλημα είναι οτι, τη θερμοκρασία βλέπω απο το m/b το οποίο δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι... Το οποίο λέει 39-40 IDLE και εχω δει και εώς 56 για πολύ λίγο με το s&m και χαμηλές στροφές στον ανεμιστήρα... Αυτό είναι οτι ψηλότερο έχω δει, όλα τα άλλα τεστ δεν έχουν περάσει τους 54. Όσο για ανεμηστήρα όποιον και να βάλεις μπορείς να τον ρίξεις με το speedfan (βλεπε tools). Έχω κανα-δυο πολύ καλούς αθόριβους υπόψιν αλλα δεν τους βρίκεις στην Ελλάδα. Παλίοτερά έπαιζε και ενας akasa στο e-shop με 18db θόρυβο στις 1600 στροφές αλλά δεν των βλέπω πια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 18:17] Οσο για τη θερμοκρασια,ο αισθητηρας του Gatewatch ειναι τοποθετημενος στη πλαινη μερια της βασης της XP. Aποκλιση με αυτη της μητρικης (GB KN8NXP) 2-3 βαθμους το πολυ. Να σου πω εχεις την Gigabyte K8NXP-sli και θα σε ρωτησω κατι αλλο που θελω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Να σου πω εχεις την Gigabyte K8NXP-sli και θα σε ρωτησω κατι αλλο που θελω? Sorry,λογω κεκτημενης ταχυτητας εχω τη Κ8ΝSNXP-939 (Nforce 3 Ultra-AGP). Ξεχασα ενα γραμμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 ...ok!εχεις καμια προχειρη φωτο να δω ποιο σημειο της ωυκτρας παταει στο cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Δυστυχως οχι.Τι προβλημα εχεις?Δεν παταει ολη η βαση πανω στον πυρηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάρτιος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Εκεί που τον έβαλες δεν τον χτυπάει ο ανεμηστήρας? Όποτε η θερμοκρασία πέφτει....Αρχική απάντηση από ison Τι εννοεις πως τον εβαλα??Ειχε ειδικη ταινια κολλητικη και τον "κολλησα" στην βαση της xp ΠΡΙΝ την εγκαταστησω εννοειτε...οταν λεω βαση ενοοω οχι την κατω επιφανεια αλλα στο πλαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Εκεί που τον έβαλες δεν τον χτυπάει ο ανεμηστήρας? Όποτε η θερμοκρασία πέφτει.... Και παλι σου λεω οτι η διαφορα με Bios ειναι το πολυ 3 βαθμοι...οποτε στην χειροτερη ειμαι 30-31 idle και 37-38 full load(αυτα με το smartguardian) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Και για του λογου το αληθες...(ο σενσορας μου δειχνει 29) Ειναι σε ιdle αλλα εχε υποψη οτι επαιζα προηγουμενος οποτε δεν εχει ηρεμησει τελειως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ConanGR [Χθες, στις 13:26] Ναι ειναι ο θορυβος!!! Τι fun να παρω? Εγω με την συγκεκριμενη ψυκτρα εχω βαλει ενα 120αρη της CoolerMaster και δεν ακουγεται καθολου δοκιμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 14:44] [:OT: mode ON] Η ΧΡ-120 μπαινει κ σε 939 ??? [:OT: mode OFF] Οχι σε ολες τις μητρικες φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάρτιος 20, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ison Και για του λογου το αληθες...(ο σενσορας μου δειχνει 29) Ειναι σε ιdle αλλα εχε υποψη οτι επαιζα προηγουμενος οποτε δεν εχει ηρεμησει τελειως... Ανακαλώ τις προηγούμενες δηλώσεις μου... καλά τον έχεις βάλει τον σένσορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 20, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Τελικα θα ποσταρεις φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.