tommybertsen Αύγουστος 8, 2016 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Όταν θα βγάλουν κάτι ανάλογο βλέπουμεγια αναβάθμιση ! Με 3.7 boost σε single thread ριχνω στα αυτια στον 920, τι θες να πεις δηλαδη; Μονο το ht αξιζει πλεον και οτι παιζεις στα 4.2 (ακομη και ετσι single thread εισαι πισω). ΑΥτο τι σημαινει; Οτι ο επεξεργαστης επειδη κλοκαρε πριν 8 χρονια, θα ειναι τοπ για παντα; πριν 18 λεπτά, το μέλος PANOSMAMBAX έγραψε: στον ήλιο μύρα δεν έχεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) 3 minutes ago, PANOSMAMBAX said: ειδη βγαλανε 5000 φορες καλύτερο απο το δικο σου και τεχνολογικα και single core perfomance Τι να το κάνω το single core ρε ξεκολατε από την γραμμικότητα Εγώ θέλω 5ghz minimu τελος Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Με 3.7 boost σε single thread ριχνω στα αυτια στον 920, τι θες να πεις δηλαδη; Μονο το ht αξιζει πλεον και οτι παιζεις στα 4.2 (ακομη και ετσι single thread εισαι πισω). ΑΥτο τι σημαινει; Οτι ο επεξεργαστης επειδη κλοκαρε πριν 8 χρονια, θα ειναι τοπ για παντα; Πεστα Tommy διοτι αρχιζει ποναει το κεφαλι μου με τον 920 Αντε μπες αστο το single core νομιζεις οτι εχεις δυναμη πλεον στα νεα παιχνιδια θα σε πω σαν Multi?τπτ ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2016 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Τι να το κάνω το single core ρε ξεκολατε από την γραμμικότητα Οκ. Συγγνωμη , δε θα ξαναγινει. Θα παρουμε ολοι ι7 920 για να μην ειμαστε παρακατιανοι...Τον Πανο κοροιδευαμε για τις προσβολλες... Επισης παιδες τιποτα λιγοτερο απο 1080 τιταν πασκαl ή RX 495X3 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Ε για αυτό περιμένω τους νέους βρε διαβάζετε τι γράφω ??? Δεν θέλω να πάω σε 8threads πρέπει να ανεβουμε στα 12 - 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) Ναι θα παρουμε τον i7 920 Μιας τον βρισκω 30 ευρω με memory controller 1066 pci express 2.0 sata 2 usb 2.0 ολα τα καλα.Αν θες να κατσεις σε αυτο το σοκετ πολυ καλα πανε παρε τον 980X Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από PANOSMAMBAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2016 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Τους νεους Ιντελ ή ΑΜΔ ? Εχει ελπιδα ο ΖΕΝ ? Αντε μπας και δουμε ΚΑΙ εδω κανενα ανταγωνιστικο προιον ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Συμβιβάζονται και με coffee lake 12threads Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2016 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Ο κοφι ακουγεται για το μελλον... (2018 νομιζω) . ΕΙμαστε οφτοπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Φιλε Armageddon θελω να σε κανω μια ερωτηση μονο και τπτ αλλο πιστευεις οτι εχεις Bottleneck Ναι η οχι με την fury x σου? αυτο μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 8, 2016 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) 2 minutes ago, PANOSMAMBAX said: Φιλε Armageddon θελω να σε κανω μια ερωτηση μονο και τπτ αλλο πιστευεις οτι εχεις Bottleneck Ναι η οχι με την fury x σου? αυτο μονο Και εγω εχω, και τι εγινε? Αυτο το συστημα μπορω να εχω, Μια χαρα παιζω τα παχνιδια που θελω και το ευχαριστιεμαι κιολας, Που ακριβως ειναι το προβλημα σου? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από LocoDiceGR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) Κοίτα να δεις αυτήν την στιγμή των έχω στα 3,2 γιατί έκανα κάτι δοκιμές ναι έχω στα 3,2 αύριο μεθαύριο θα κάνω κάτι δοκιμές στα 4,2 αλλά πιστεύω ότι εχω χτυπήσει ταβάνι πλέον με τις κάρτες και χρειάζομαι αναβάθμιση !!! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Το προβλημα μου ειναι λετε που λετε ασχετα πραγματα αλλα δεν κοιτατε που εχετε ΛΑΘΟΣ στο μηχάνημα σας επειδη λετε οτι ειστε ιδική σε αυτο το κομματι επρεπε να τα ειχατε τελεια οποτε δεν μπορειτε να μηλατε πριν 1 λεπτό, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Κοίτα να δεις αυτήν την στιγμή των έχω στα 3,2 γιατί έκανα κάτι δοκιμές ναι έχω στα 3,2 αύριο μεθαύριο θα κάνω κάτι δοκιμές στα 4,2 αλλά πιστεύω ότι εχω χτυπήσει ταβάνι πλέον με τις κάρτες και χρειάζομαι αναβάθμιση !!! Δεν εχεις χτυπησει ταβανι αλλα ουρανο εχεις χτυπησει το συστημα που εχεις δεν συμβαδίζει καθόλου με την καρτα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) Αν δεν υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση (αλαγη πλατφόρμας) απλα αναβαθμίσεις αυτό που πιστεύεις ότι θα κάνει την μεγαλύτερη διαφορα στα games είναι οι κάρτες για επεξεργασία βίντεο cpu simple Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 8, 2016 #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 (edited) 2 minutes ago, PANOSMAMBAX said: Το προβλημα μου ειναι λετε που λετε ασχετα πραγματα αλλα δεν κοιτατε που εχετε ΛΑΘΟΣ στο μηχάνημα σας επειδη λετε οτι ειστε ιδική σε αυτο το κομματι επρεπε να τα ειχατε τελεια οποτε δεν μπορειτε να μηλατε Δεν εχεις χτυπησει ταβανι αλλα ουρανο εχεις χτυπησει το συστημα που εχεις δεν συμβαδίζει καθόλου με την καρτα σου Ενταξει.. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2016 από LocoDiceGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Πρώτα κοιταμε την καρδια του συστηματος και μετα τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2016 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Άρα αλλάζουμε τροφοδοτικό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANOSMAMBAX Αύγουστος 8, 2016 Author #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Εγινε..οτι να ναι εξυπνος δεν γινεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 8, 2016 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 πριν 35 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τωρα παμε και AMD VS Intel . Thread inside thread, για πολλα γουστα Και με κατι τσαμπατζηδες και λαρτζηδες, ferarri vs lamborghini θα καταληξει!!!!! Αναβαθμιση μονο οταν εχουμε HBM4 και 64! Αφου ηδη βλεπουμε τα σημερινα τους κατορθωματα, ειμαστε σιγουροι και για το μελλον! Ετσι δεν ειμαστε παντα;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 8, 2016 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2016 Γιωργο ειπαμε οτι εγω πρεπει αυριο να αλλαξω καρτα, δεν ειμαι φιουτσερπρουφ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts