liakjim Αύγουστος 6, 2016 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 On 4/8/2016 at 9:25 ΜΜ, το μέλος liakjim έγραψε: Το 1:58:ΧΧΧ απόλυτα εφικτό Μέσα έπεσα Όσοι θέλετε και θα είστε την Κυριακή βράδυ για ρεματς, ένα Like please να μας μαζέψουμε υπογραφές (μήπως να καθιερωθεί?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 6, 2016 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Εγω παλι βλεπω οτι ολο δικαιολογιες ειστε....γατΑΑΑΑΑΑΑκιααααα (πειραχτικο το παραπανω σχολιο) Αν δεν εκανα την βλακεια να κοντυνω το σαζμαν στον αγωνα ισως κ να πηγαινα λιιιιγο καλυτερα Μεσα για την Κυριακη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 6, 2016 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Είναι κανείς για practice? @akis_z80 @panosdimp, μπορεί κάπoιος να αφαιρέσει το password? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 6, 2016 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Ok τώρα μπήκα σπίτι ,το έβγαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 7, 2016 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 Τελικά ενδιαφέρεται κανείς για αγώνα σήμερα? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 7, 2016 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 Τι ώρα; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 7, 2016 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 Άκυρο από εμένα, θα δοκιμάσω την τύχη μου στο τρελοσκυλο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Αύγουστος 7, 2016 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 7, 2016 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2016 χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts