Billys Αύγουστος 5, 2016 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Κριμα που θα χασω τετοιο combo ...ηθελα πολυ να μπω γμτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 5, 2016 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος Xristos asim έγραψε: Το βρηκα οπ Sent from my iPhone using Tapatalk Έπαθα πλακα Sent from my iPhone using Tapatalk Πόσο χρόνο έριξες τώρα με το τούρμπο φουλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Αύγουστος 5, 2016 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 2:11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 5, 2016 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Χαχα..2:07 Sent from my iPhone using Tapatalk Χαλια Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 5, 2016 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Ουτε μισο γυρο δεν εχω κανει. Οχι οτι θα αλλαζε κατι στο τελικο αποτελεσμα Το βραδακι πριν τον αγωνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 5, 2016 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος Xristos asim έγραψε: Χαχα..2:07 Sent from my iPhone using Tapatalk Χαλια Sent from my iPhone using Tapatalk Σε σύγκριση με το 2:12 καλύτερα... να δω όμως πως θα πιάσουμε το 2:02 τουλάχιστον... Μία ώρα πριν, το μέλος GeoF1 έγραψε: 2:11 Άστα αυτά, 2:02.302 βλέπω εγώ... Θα είσαι εδώ την άλλη εβδομάδα, να κανονίσουμε testride? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2016 από Aris Teidis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Αύγουστος 5, 2016 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Εδω Αρη!!! Αδεια γιοκ!! Οποτε ειναι κανονιζουμε!!! Ζηλεια ψωρα οι αλλοι!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 5, 2016 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Και εγώ μέσα!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Αύγουστος 5, 2016 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Επιτέλους μπορώ κ εγώ σήμερα να τρεξω. Θα γίνει ο αγώνας κανονικά? Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 5, 2016 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Εγω δεν προλαβαινω ρε γμτ, ακομα μετραω για το πως θα βγουν οι σωληνες στο pc και μετα εχω και να τους λυγισω... Θα χασω δικο μου κομπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Αύγουστος 5, 2016 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Εχμ, τον σερβερ να σεταρει καποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Αύγουστος 5, 2016 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 μέσα κι εγώ για σήμερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Αύγουστος 5, 2016 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Θα τρέξουμε ρεμάλια;;; Περιμέντε 10 λεπτά να σετάρω γιατί τώρα μπήκα σπίτι! PASSWORD: sidobysido 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 5, 2016 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Εκανα βλακεια,και εκανα το update στα windows 10 σήμερα και δεν δουλεύουν τα πεταλια. Προσπαθω να τα φτιαξω,αν προλαβω θα μπω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Αύγουστος 5, 2016 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Είχα κλειστό το essential app γιατί έβαλα ένα HUD app στο tablet και έβλεπα από εκεί τις ταχύτητες και τις στροφές... Το tablet έμεινε από μπαταρία και έσβησε στο 2ο γύρο (παρόλο που ήταν σε usb). Παλευα λοιπόν απο τη μια να οδηγώ και ταυτόχρονα να ανοίξω το essential app του assetto... Όταν τελικά τα κατάφερα, to essential app εμφανίστηκε στην άκρη της αριστερής οθόνης (γ@μω τα triples μου) και μάλιστα καρφιτσωμένο!!! Σε μια ακόμα προσπάθεια να το ξεκαρφιτσώσω και να το μετακινήσω στο κέντρο της οθόνης, βλέπω την ευθεία να τελειώνει και πλακώνομαι στα φρένα + τρελό κατέβασμα ταχύτητας! Και κάπου εκεί άρχισα να βλέπω μαύρους καπνούς στον καθρέφτη... Καλό αγώνα οι υπόλοιποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 5, 2016 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Συγνώμη παίδες ξεχάστηκα . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 5, 2016 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Κανονίστε ρεματς την Κυριακή Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 5, 2016 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Εκανα το update των windows σημερα,και ειχα παρα πολλα προβλήματα. Εκτος οτι μου κρασαραν πολλα προγραμμα,και προσπαθουσα να τα κανω να λειτουργήσουν. Ειχα θέμα αρχικα με τα πεταλια,και αργοτερα στον αγώνα δεν ειχα καθολου FFB. Οποτε,οδηγησα μερικους γύρους χωρις να μπορω να "πιασω" την υπερστροφη,κατι που κανει το συγκεκριμένο αμαξι απάλυετο. Κρατήθηκα μερικούς γύρους,αλλα όταν προσπάθησα να κηνηγήσω τον geof1,εφυγα στην parabolica,και καπου εκει το παράτησα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 6, 2016 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Εγώ πάλι, είχα κάνει ένα ''mod'' στα πετάλια μου (CSPv2) για μεγαλύτερη διαδρομή στο φρένο και δεν πρόσεξα ότι τώρα έδινε μόνιμα ένα 15% (μπορεί και παραπάνω)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Αύγουστος 6, 2016 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 (edited) Εγω απο τα πρωτα μετρα ειχα κατεστραμενο αυτοκινητο. Ο Αρης δεν με ηθελε διπλα του Μετα οκ απλα για την εμπειρια και επιτελους θα εκανα το 1ο μου πιτ στοπ. Το οποιο ηταν καταστροφη. Δεν αλλαξα λαστιχα και πηγα την μπαρα στους 11l νομιζοντας οτι ειναι laps. Αλλα ηταν λιτρα Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2016 από acct 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts