fatalara Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 (edited) TRACK MONZA CAR TOYOTA Supra MKIV Time Attack TIME OF DAY: 16:00 WEATHER: Mid Clear AIR TEMP: 26c TARMAC TEMP: Δεν εχω ιδεα GRIP: 96% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά Tyre blankets: ON PRACTICE: 21:00 (70 λεπτά) QUALIFY: 22:10 (15 λεπτά) RACE: 22:30 (22 γύροι) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application (DOWNLOAD) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2016 από fatalara 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Μιλαμε μεταξύ μας με το discord;;; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 1, 2016 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Ααα ωραια ..ειμαι λιγο πισω οπως καταλαβαίνετε λόγω χρόνου..τωρα θα μπω να ρίξω κανα γύρο .. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Που ειναι;;δεν την βρισκω Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Αύγουστος 1, 2016 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Δεν έχει setαριστεί ακόμη ο server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 1, 2016 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Α οκ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 2, 2016 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Monza,γιατι παλι,θελετε να παμε καμια ιμολα που ειναι εκει διπλα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 2, 2016 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Μέσα στη μέρα μόλις βρω λίγο χρόνο θα ετοιμάσω το σέρβερ . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Αύγουστος 2, 2016 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Σέρβερ ις απ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 2, 2016 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Άντε να δούμε το βραδακι..μετα της 12 ,κανεις...;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 2, 2016 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Εγώ παιδιά από Σεπτέμβρη θα τα πούμε.Αλλά όπως είπαμε αναμένετε για νέα και αλλαγές 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 2, 2016 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 Άντε να δούμε το βραδακι..μετα της 12 ,κανεις...;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Άγριες ώρες για όσους ξυπνάμε νωρίς. Have fun. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Αύγουστος 4, 2016 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 Το αμαξι εχει διαφορετικο ήχο ανάλογα το ποσοστο στο τούρμπο. Δακρυσα λιγο οταν το εβαλα 100%. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 4, 2016 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Το αμαξι εχει διαφορετικο ήχο ανάλογα το ποσοστο στο τούρμπο. Δακρυσα λιγο οταν το εβαλα 100%. Σε ζηλεύω, δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω να κάνω ένα γύρο... (ακόμα δεν έχω συνδέσει καν το βύσμα που μου έστειλες)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 4, 2016 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 Για να δούμε τι λέει το αμάξι ( αν και αύριο θα λείπω ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Αύγουστος 4, 2016 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 Πω πω μα την άγια blow off valve, τι υπέρτατο combo είναι αυτό? Το αμάξι είναι φοβερό και ταιριάζει σούπερ στην πίστα. Το 1:58:ΧΧΧ απόλυτα εφικτό. Κρίμα που θα το χάσω. Αν είστε μέσα θα ήθελα μια επανάληψη την Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 4, 2016 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 2:12 έκανα εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk Χωρις να το πειραξω Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 4, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Xristos asim έγραψε: 2:12 έκανα εγώ Sent from my iPhone using Tapatalk Χωρις να το πειραξω Sent from my iPhone using Tapatalk Βαλε το turbo 100% πατα το 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 4, 2016 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 Δε ξέρω ..γράφεται καπως αλλιως το Τούρμπο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristos asim Αύγουστος 4, 2016 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2016 Το βρηκα οπ Sent from my iPhone using Tapatalk Έπαθα πλακα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts