Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα παιδες,

εχω αυτην την καρτα και μου δίνει και ένας φιλος τη δικη του που είναι ίδια. αν τις βάλω και τις 2 πάνω θα παίζουν? θα έχω διαφορά στην απόδοση? με τους drivers τι παίζει?

Η κάρτα σου είναι η MSI R7750-PMD1GD5/OC; Στην σελίδα της MSI δεν αναφέρει τίποτα για crossfire και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να διαθέτει η κάρτα τις επαφές για σύνδεση με crossfire bridge. Πιθανόν να μην είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί σε ζευγάρι.

Επίσης και η μητρική σου (Gigabyte 970A-DS3P) δεν είναι και ό,τι καλύτερο για crossfire (η δεύτερη θύρα pci-express είναι x4 αντί x8) αλλά το υποστηρίζει.

• Like 1

Το να λειτουργεί το ζεύγος χωρίς γέφυρα δεν παίζει ε?

Στάλθηκε από το Asus Z 5

1-Οι AMD δεν χρειαζονται bridge πλεον για να δουλεψουν crossfire 

2-Η καρτα εχει μονο 1GB μνημη επανω , βαζοντας δευτερη δεν θα πας στα 2GB , ακομα 1 θα βλεπει το συστημα . Ναι μεν οι επιδοσεις θα ειναι καλυτερες αλλα παλι υποχωρησεις στα setting θα κανεις 

Αφου στην δινει "φιλος" , παρτην να την δοκιμασεις και αμα σε καλυπτει την κρατας

• Like 1
  On 1/8/2016 at 12:32 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε:

Αφου στην δινει "φιλος" , παρτην να την δοκιμασεις και αμα σε καλυπτει την κρατας

Expand  

αυτό ακριβώς για δοκιμη και μονο....

• 1 month later...

τις έβαλα και τις 2 πάνω τις αναγνώρισε όταν έμπαινα στα παιχνίδια το έγραφε πάνω δεξιά ¨AMD CROSSFIRE"  αλλα  απο απόδοση ούτε ένα fps. χααχααχαχα