ennia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2016 καλημερα παιδες, εχω αυτην την καρτα και μου δίνει και ένας φιλος τη δικη του που είναι ίδια. αν τις βάλω και τις 2 πάνω θα παίζουν? θα έχω διαφορά στην απόδοση? με τους drivers τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Η κάρτα σου είναι η MSI R7750-PMD1GD5/OC; Στην σελίδα της MSI δεν αναφέρει τίποτα για crossfire και στις φωτογραφίες δεν φαίνεται να διαθέτει η κάρτα τις επαφές για σύνδεση με crossfire bridge. Πιθανόν να μην είναι φτιαγμένη για να λειτουργεί σε ζευγάρι. Επίσης και η μητρική σου (Gigabyte 970A-DS3P) δεν είναι και ό,τι καλύτερο για crossfire (η δεύτερη θύρα pci-express είναι x4 αντί x8) αλλά το υποστηρίζει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 1, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 Το να λειτουργεί το ζεύγος χωρίς γέφυρα δεν παίζει ε? Στάλθηκε από το Asus Z 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 1-Οι AMD δεν χρειαζονται bridge πλεον για να δουλεψουν crossfire 2-Η καρτα εχει μονο 1GB μνημη επανω , βαζοντας δευτερη δεν θα πας στα 2GB , ακομα 1 θα βλεπει το συστημα . Ναι μεν οι επιδοσεις θα ειναι καλυτερες αλλα παλι υποχωρησεις στα setting θα κανεις Αφου στην δινει "φιλος" , παρτην να την δοκιμασεις και αμα σε καλυπτει την κρατας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Αύγουστος 2, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2016 On 1/8/2016 at 3:32 PM, kpetros said: Αφου στην δινει "φιλος" , παρτην να την δοκιμασεις και αμα σε καλυπτει την κρατας αυτό ακριβώς για δοκιμη και μονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 15, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 τις έβαλα και τις 2 πάνω τις αναγνώρισε όταν έμπαινα στα παιχνίδια το έγραφε πάνω δεξιά ¨AMD CROSSFIRE" αλλα απο απόδοση ούτε ένα fps. χααχααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts