ConanGR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2005 Παιδιά έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες το ASUS A8N Sli . Έχωσα απάνω τον maxtor sata δίσκο μου και από τότε αντιμετωπίζω πρόβλημα. Τον συνδέω στο sata nf4 και ενώ μου τον αναγνωρίζει κανονικά στο βίος και στην συνεχεια κάνω setup τα windows χρ sp2 ,όταν αποφασίσω να κάνω restart το pc εκεί έχω πρόβλημα. Μια στις πέντε φορες το βίος δεν τον αναγνωρίζει! Συνδέω έναν άλλο σατα seagate δίσκο και πηγαίνουν όλα ρολοι!:...: Ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα γιατί τον έχω δοκιμάσει σε άλλο pc . Από την αλλη ούτε το motherboard έχει αφού με seagate πάει μια χαρά! Παιδιά έχετε καμια λύση γιατί θα λαλήσω! :jump: Ο hard disk ειναι ο MAXTOR 200GB με 8 ΜΒ cache SATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Δοκιμασε να πατησεις f6 στην αρχη της εγκαταστασης και να φορτωσεις τους οδηγους απο την δισκετα (TOYΣ 2 ΠΟΥ ΛΕΝΕ NVIDIA) που ειχε μεσα το κουτι της mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 πρέπει επίσης να δηλώσεις array στο setup τοu raid controller (εφόσον τον έχεις σε raid mode από το ''κανονικό'' bios) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Μάρτιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 bios update κάνε κ όλα θα ισιώσουν :-) έτσι το έχω λύσει αυτό το πρόβλημα με τις asus και τους maxtor κανα 2 φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc πρέπει επίσης να δηλώσεις array στο setup τοu raid controller (εφόσον τον έχεις σε raid mode από το ''κανονικό'' bios) Αρχική απάντηση από Pc-Corner bios update κάνε κ όλα θα ισιώσουν :-) έτσι το έχω λύσει αυτό το πρόβλημα με τις asus και τους maxtor κανα 2 φορές Σωστα και αυτα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConanGR Μάρτιος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 bios εχω το 1,6 . Και ολα τα αλλα τα εχω κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Μάρτιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 βάλε 1.5 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConanGR Μάρτιος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Τι κουλο εχει η 1,6 PC-CORNER? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Μάρτιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 τπτ απλά με 1.5 είχα λύσει παρόμοιο πρόβλημα..κ είπα να δοκιμάσεις μπας και..μην στραβώνεις κ όλας λύση προσπαθούμε να σου βρούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ConanGR Μάρτιος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Δεν στραβωνω με σενα φιλε μου!! Με την ASUS στραβωνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.