Jump to content



Sharing program?


Recommended Posts

Λιγο πολυ ψαχνω το εξης:

 

Θελω να κανω upload 2 φακελους οποτε υπαρχουν αλλαγες σε αυτους χωρις να χρειαστει να τους μετακινησω σε special folder οπως του Google Drive/Dropbox και χωρις να χρειαστει να κανω CMD και τα λοιπα links ωστε να μπορω να το κανω αυτο.

 

Υπαρχει κατι τετοιο η απλα να αρχισω τις διαδικασιες?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα λες πολύ ξεκάθαρα, οπότε ας ρωτήσω:

α) θες να τους κάνεις κάπου συγκεκριμένα upload ή δε σε νοιάζει το πού;

β) το αυτόματο sync πώς θες να γίνεται; Αυτοί οι δύο φάκελοι, δεν πρέπει να'ναι σε συγκεκριμένο σημείο στον υπολογιστή σου;

γ) υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές των google/dropbox, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί σε αυτά ή τι θες να αποφύγεις;

Link to comment
Share on other sites

Ωραια, αυτο που θελω να κανω ειναι ακριβως αυτo:

 

Ειναι 2 φακελοι, περιπου 5000 αρχεια, συγκεκριμενα WoW Addons και τα settings τους, Interface/WTF για οσους παιζουν ειναι γνωστο τι λεω.

 

Θελω να επιλεξω τους 2 φακελους, μεσα απο το folder του WoW  να κανουν upload/sync τυπου Dropbox/Google Drive χωρις να χρειαζεται να μπαινουν στο Local Cloud που δημιουργουνε αυτα τα προγραμματα.

 

Ξερω οτι γινεται μεσω CMD commands μεσω dropbox αλλα δεν θελω να το κανω γιατι ολο και κατι θα παει στραβα οσο αφορα το WoW τωρα που ειναι σε καθε μερα patch για καθε διμηνο λογω expansion.

 

Απλα θελω να κανει sync το προγραμμα, τυπου dropbox χωρις να κανει create local cloud απευθειας τα 2 επιλεγμενα folder χωρις να χρειαζεται commands και τα λοιπα με τα γνωστα προγραμματα ωστα να υπαρχει το Folder στο local cloud αλλα να το βλεπει το WoW και μεσα στο φακελο του, δεν θελω τετοια, θελω απευθειας sync εκτος αν δεν υπαρχει οποτε απλα θα το κανω manually μια στο τοσο.

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε για bitorrent sync

Είναι αυτό που θέλεις αλλά να ξέρεις ότι πρέπει πάντα να έχεις και του δύο υπολογιστές ανοιχτούς για να κάνουν sync. Και δεν ξέρω αν θέλει static IP ή hostname.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μπορείς να βάλεις το FreeFileSync να συγχρονίζει τους φακέλους σου, στον τοπικό φάκελο του dropbox. Η εφαρμογή του dropbox θα αναλάβει μετά να συγχρονίσει στο cloud.

 

Απλά θα έχεις τοπικά, 2 αντίγραφα (και ένα στο cloud).

Έγινε επεξεργασία από chameleon
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.