das Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2016 Έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια με ios. Μου έδωσαν ένα ipad 1 που ήθελε μια μικροεπισκευη ,το έφτιαξα και μου το χάρισαν. Εχει μέσα ios 5.κατι, παω να κατεβάσω gmail, YouTube κτλ, μου λέει θελει πιο καινούργιο os. Παω στις αναβαθμίσεις, μου λέει εχεις το τελευταίο ! Αυτο σημαίνει ότι αν κάποιος εχει παλιό ipad, δε μπορεί να εχει εφαρμογές; Έχω κουφαθει εντελως αυτή τη στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 30, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2016 Να προσθέσω, ότι μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βάλω ΚΑΜΙΑ εφαρμογή. Απο ότι βλέπω και ούτε πρόκειται . Τραγικό ,δεν το περιμένα ,έχω moto Droid 1st Gen και παίζει κανονικότατα ,και να μας την κάνει το ipad? Anyway, έχετε να προτείνετε κατι; Μονο κορνίζα πια η ipadιά ? Πολυ κρίμα, και ειναι σαν καινούργιο μιλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιούλιος 30, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2016 Για δες εδώ : http://www.howtogeek.com/263568/how-to-install-older-versions-of-ios-apps-on-an-old-iphone-or-ipad/ Αν κατάλαβα καλά, μέσω itunes μπορείς να κάνεις δουλειά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 30, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2016 Ευχαριστώ πολυ, θα το τσεκάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 30, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2016 Φαίνεται να δουλεύει για οσρς εφαρμογές υπήρχαν σε ios 5 ! Κομπλε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts