Jump to content

The A64 E0 step "Venice Core" thread

chroma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 21:51]

και αυτό που κολλάει με τους καινούργιους Α64;

Για τους Venice και San Diego μιλάμε

Έχει το roadmap όλων των επεξεργαστών με τα στοιχεία και το χρόνο κυκλοφορίας.

Ξεκόλλα

sorry δε το είδα, χάθηκα σε κάτι tips n tricks για asus, μετά βρήκα φωτογραφίες κουτιών και δεν έχουμε όλοι adsl. ξεκόλλησα.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 22:23]

sorry δε το είδα, χάθηκα σε κάτι tips n tricks για asus, μετά βρήκα φωτογραφίες κουτιών και δεν έχουμε όλοι adsl. ξεκόλλησα.

Η παραπομπή δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρεις.

Πάει κατ' ευθείαν στο θέμα.

Πάλι χάθηκες.

Εϊχα όλη τη φωτο (ήταν αδύνατο να χαθείς και να μη τη δεις) αλλά επειδή ήταν μεγάλη ο .38-.45 την άλλαξε σε URL.

Δηλαδή βρίσκεις φυσιολογικό να αναγκάζεις κάποιον να κατεβάσει τα όσα post μέχρι να δει το σωστό; Ξαναθυμίζω, δεν έχουμε όλοι adsl.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 22:35]

Δηλαδή βρίσκεις φυσιολογικό να αναγκάζεις κάποιον να κατεβάσει τα όσα post μέχρι να δει το σωστό; Ξαναθυμίζω, δεν έχουμε όλοι adsl.

Σωστό. Ούτε όλοι έχουν Windows XP. Κάποιοι μάλιστα δουλεύουν με DOS και BBS

Η παραπομπή όμως είναι προς το συγκεκριμένο post που ενδιαφέρει οπότε τα άλλα post δεν καθυστερούν την εμφάνιση.

Πάντως δεν μπορεί ένα ολόκληρο thread να είναι αφιερωμένο στους νέους επεξεργαστές της AMD και να μην υπάρχει πουθενά αυτή η εικόνα να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί μιλάμε.

Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι sticky πρώτη πρώτη. Moderators όμως είστε, ότι θέλετε κάνετε.

Τέλος πάντων μετά από απαίτηση του .38-.45 (που έγραψε στο Post και κάποιο ευφυές σχόλιο για ξεχείλωμα) την άλλαξα από IMG σε URL και έβαλα και προειδοποίηση για το μέγεθος.

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 23:30]

Οπότε δεν έβαζες κατευθείαν το link της εικόνας εδώ;

Έπρεπε να ξαναγράψω όλο το post. Δεν είναι μόνο το link. Τότε θα μου τη λέγατε οτι γράφω το ίδιο post παντού.

Εξάλλου ότι νεότερο υπάρχει σχετικό με το θέμα θα το περνάω σε ένα post και δεν χρειάζεται να θυμάμαι που αλλού το έχω γράψει να το διορθώσω.

Για παράδειγμα τη νέα πληροφορία που μας έδωσε ο Shadow Hunter την έχω ήδη ενσωματώσει στο αρχικό ποστ.

Οικονομία χώρου και χρόνου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.