panos 12 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα, πρόσφατα πήρα ένα κινητό της huewey y5 το οποίο θέλω να ρωτήσω είναι φυσιολογικό να αδειάζει η μπαταρία του τόσο γρήγορα; κάθε βράδυ πρέπει να το φορτίζω και η χρήση wi fi που κάνω στο ιντερνετ είναι για καμιά ώρα με δυο το πολύ. Η μπαταρία του απ ότι βλέπω είναι στα 2000mah νομίζω καλή είναι, αλλά γιατί δεν κρατάει; και επίσης όταν πάει στο 99% η μπαταρία μεχρι να φτάσει στο 100% κάνει μισή ώρα ενώ λέει πλήρης φόρτιση σε 1 λεπτό. Στα παιχνίδια πάλι λίγο κρατάει και εκεί αμέσως κατεβαίνει στην μισή ώρα έχει πάει 60% από 100% επίσης από 30% είναι λογικό να κάνει σχεδόν 3 ώρες φόρτιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Ιούλιος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2016 Για τη διάρκεια μπαταρίας δες από τις ρυθμισεις μήπως έχεις πολλές προστατευόμενες εφαρμογές που μένουν συνεχώς ανοικτές και επέλεξε να κλείνουν. Για φορτισμα δοκίμασε να το βάλεις να φορτίσει κλειστό, κάνει το ίδιο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Ιούλιος 27, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2016 Spoiler ναι και εκεί ενώ λέει ότι η γραμμή είναι μεχρι επάνω όταν βγάζω από τιν μπριζα και το ανοίγω λέει πάλι 99% και δεν έχω εφαρμογές ανοιχτές που να είναι στο παρασκήνιο όλες είναι κλειστές, αλλά με κάνει εντύπωση ότι η μπαταρία του δεν κρατάει, δηλαδή πρέπει να ξεφωρτιζει για 30 λεπτά που είμαι στο ίντερνετ; δεν έχω εμπειρία από smartphones και δεν ξέρω, μόνο ένα alcatel πιο παλιά που είχα όπου η μπαταρία του ήταν στα 1300mah αλλά είχε κατώτερες προδιαγραφές όπως για παράδειγμα 2 πύρινο επεξεργαστη μνημη 512 και κρατουσε η μπαταρια του 2 με 3 μερες ανετα αυτο μιση μερα μονο κραταει που εχει και μεγαλυτερη μπαταρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Ιούλιος 28, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 Αρχικά δες αν κάποια εφαρμογή σου καταναλώνει μπαταρία. Δοκίμασε να το φορτίσεις με κάποιο άλλο φορτιστή. Αν δεν δεις κάτι περίεργο και δεν διορθωθεί το πρόβλημα, Ίσως να το πας για service στην αντιπροσωπεία, δεν είναι φυσιολογικό σε.μισή ώρα να τελειώνει η μπαταρία. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts