Jump to content

Windows 7 ''κολλάει'' στο shutting down

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.:P

Στο καινουργιο συστημα που έκανα για μένα 64bit SP1,z170 asus,6700k,16gb ddr4 κτλπ, σχεδόν απο την αρχή,στα 3 shutdown του υπολογιστή ,στο 1 κόλλαγε.

Googlara και μεχρι στιγμης με τις παρακάτω αλλαγες,δεν ειναι ειδα διαφορα.

1.Εκλεισα το windows firewall

2.Ενεργοποιησα απο το regedit να βλεπω ποιες διεργασιες/services τερματιζει αλλα και πάλι,τις τερματιζει,μετα βγαζει το shuting down και κρεμαει εκει.

3.Παλι στην regedit μειωσα τον μεγιστο χρονο για την εντολη waittokillprocess αν δε κανω λαθος απο τα 12000 σε 300 και παλι τπτ.

Απο προγραμματα που τρεχουν δεν τρεχει κανα περιεργο.AV,Antimalware,corsair link,msi ab,bluetooth services και κατι αλλα βασικα.

Ανοιγει αμεσα αλλα στο κλεισιμο εχω θεμα.What do i do?Thanks

Τι να στρωσουν? Μια χαρα τα βλεπω εγω. Και μετα πως θα περασεις τα 10? Θα πας να τα αγορασεις? Γιατι δεν κανεις ενα activate με εναν ακυρο δισκο το serial των 7 στα 10 και δουλεψε μετα τα 7 για οσο θες αλλα να εχεις παρει το activate...

τι πάει να πει Γιατί 7 ρε Μάριε; Γιατί είναι καλύτερα για κάποιους.Προσωπικά θα ξανα εβαζα 7αρια αλλα δεν ειναι της παρούσης.το ίδιο θα ρώταγες αν δεν είχαν βγει τα 10;δλδ η λύση του προβλήματος του ειναι να αλλαξει λειτουργικό; λολ

Οχι απλα το λεω γιατι τα 7 σιγα σιγα δεν θα εχουν drivers για νεα συστηματα... Τα kaby lake οπως ειδατε ΔΕΝ παιζουν σε 7... Εδω στα 7 για να βαλω usb συσκευες επρεπε να γραψω τα drivers σε cd για να τα περασω...

Έγινε επεξεργασία από icy20

αντίθετα στα 7 μου παιζουν ολα και όπως θέλω.στα 10 ΠΑΝΤΑ θα βρίσκω κατι που θα αναρωτιέμαι γιατί οι γαμοσταυροι το αλλαξαν και δε δουλεύει σωστα.αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο αυτο και ξεφευγουμε απο το πρόβλημα του thread starter

Μήπως έχεις συνδεδεμένο κανα εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσο usb η κάποια άλλη συσκευή;

Δοκίμασε Shutdown με κενές τις θύρες usb.

Πρέπει να βρεις πια διεργασία / πρόγραμμα / driver προκαλεί το πρόβλημα.