kuza Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με την ποκερσταρς, εχω κατεβασει το λογισμικο της για το παιχνιδι αλλα οταν το τρεχω μου βγαζει αυτο και δεν μπορω να κανω λογαριασμο η τιποτα αλλο. Ξερεις κανεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Ιούλιος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Έλεγξε μήπως το μπλοκάρει το antivirus ή το firewall. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 24, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 πριν 11 ώρες, το μέλος RexMundi έγραψε: Έλεγξε μήπως το μπλοκάρει το antivirus ή το firewall. το comodo που ειχα εβγαζε pop up και παταγα allow και το απεγκατεστησα αλλα τιποτα παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Ιούλιος 24, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Αυτή τη στιγμή εμένα μου δείχνει το παρακάτω. Δες και τις ρυθμίσεις του firewall. Τι windows έχεις; Εγώ είμαι σε Win7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 24, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος RexMundi έγραψε: Αυτή τη στιγμή εμένα μου δείχνει το παρακάτω. Δες και τις ρυθμίσεις του firewall. Τι windows έχεις; Εγώ είμαι σε Win7. και εγω 7 εχω....το απεγκατεστησα το comodo αλλα παλι θα τρελαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Ιούλιος 24, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Δες μήπως στο μπλοκάρει το τείχος προστασίας (firewall) των Win7. Βάλε το πρόγραμμα στις εξαιρέσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 24, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 πριν 3 λεπτά, το μέλος RexMundi έγραψε: Δες μήπως στο μπλοκάρει το τείχος προστασίας (firewall) των Win7. Βάλε το πρόγραμμα στις εξαιρέσεις. απενεργοποιησα το win firewall και συνδεθηκε!ευχαριστω!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts