panosdimp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2016 (edited) TRACK BARCELONA GP CAR MASSERATI GT4 TIME OF DAY: 11:00 WEATHER: Mid Clear AIR TEMP: 30c TARMAC TEMP: 35c GRIP: 96% στο practice, θα αυξάνεται αργά και σταθερά Tyre blankets: OFF PRACTICE: 21:00 (70 λεπτά) QUALIFY: 22:10 (15 λεπτά) RACE: 22:30 (22 γύροι) Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits! Κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς + video Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Helicorsa Application (DOWNLOAD) Προτείνεται η χρήση DISCORD με Push to Talk (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ) Τα νούμερα μπορεί να αλλάξουν μετά από προτροπή φίλων που γνωρίζουν καλύτερα ,τα παραπάνω είναι ενδεικτικά (γύροι ,χρόνοι) Aν μου κάνετε τη χάρη να τρέξουμε Κυριακή θα τρέξω κι εγώ . Το αυτοκίνητο σ΄αυτή την πίστα κατά τη γνώμη μου έχει φοβερό ffb Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 23, 2016 από panosdimp 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 μπράβο Παναγιώτη.φοβερές μάχες πιστεύω θα γίνουν.αν ο αγώνας γίνει Παρασκευή μπορεί να τρέξω(δεν είμαι σίγουρος) αν γίνει Κυριακή Όχι γιατί θα φυγω για ενα μήνα.Προσωπικά ψηφίζω Κυριακή για να μπορεί ο Παναγιώτης να τρέξει..άσχετα αν δεν θα εχω την ευκαιρία να τον νικήσω:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 23, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Eντάξει να γίνει Παρασκευή κι ας με νικήσεις ,δεν θα ναι η πρώτη φορά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 23, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Αν γίνει Κυριακή μπορεί και να προλάβω Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 23, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 (edited) Βρήκα τη λύση , να φύγει ο Γιάσονας τη Δευτέρα το πρωί. Φανταστικό αμάξι σε φανταστική πίστα την καταβρήκα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 23, 2016 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 23, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 (edited) Ας γινει ενα την Παρασκευη κ ενα την Κυριακη... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 23, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούλιος 23, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Καμία μέρα από τις δύο δε με βόλευει,ειδικά η Κυριακή που δε παίζει να τρεξω σίγουρα. Για παρασκευή αν τα στριμωξω κάτι ίσως γινει. Κρίμα γιατί το γουσταρω τρέλα αυτό το αμάξι Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 23, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Ένα Πέμπτη τότε, και ένα Κυριακή;; Sent from my V10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 23, 2016 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Ένα Πέμπτη τότε, και ένα Κυριακή;; Sent from my V10 using Tapatalk Χαχαχα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 23, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 (edited) ΩΩΩ απόλαυση το combo με το Maserati!! Όσοι δεν μπορείτε Παρασκευή, μην ανησυχείτε. Θα μπούμε ΚΑΙ άλλες μέρες. Όρεξη να έχεις @Oxide Burnedbrain και θα τη βρούμε τη μέρα, μη στενοχωριέσαι. Κανέναν δεν έβλαψε το παραπάνω racing @panosdimp αν θες full race αύριο, εγώ είμαι μέσα! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 23, 2016 από akis_z80 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιούλιος 23, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 39 minutes ago, akis_z80 said: αν θες full race αύριο, εγώ είμαι μέσα! Με πλήγωσες να ξες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 23, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος akis_z80 έγραψε: ΩΩΩ απόλαυση το combo με το Maserati!! Όσοι δεν μπορείτε Παρασκευή, μην ανησυχείτε. Θα μπούμε ΚΑΙ άλλες μέρες. Όρεξη να έχεις @Oxide Burnedbrain και θα τη βρούμε τη μέρα, μη στενοχωριέσαι. Κανέναν δεν έβλαψε το παραπάνω racing @panosdimp αν θες full race αύριο, εγώ είμαι μέσα! Προς το παρών δεν παίζει το ασσέττο γιατί έβαλα τα 10 αρια και δεν ξεκινάει με τίποτα . Αν δεν το φτιάξω μέχρι το βράδυ μάλλον θα το αφήσω για τη Δευτέρα γιατί αύριο όπως χαχχα γνωρίζεις έχει αγώνα με τα btcc στο ρου φου 2 το οποίο έπαιξε κατευθείαν γμτ . Προς το παρών κάνω ένα validating αν δεν παίξει θα κάνω επαναεγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Ιούλιος 23, 2016 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Παιδια μαλλον χρειαζομαι την βοηθεια σας... Απ' οτι βλεπω δεν μπορω να σας πλησιασω με αποτελεσμα να τρεχω μονος μου... Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε ως προς το πως να κανω practise... Δηλαδη σκεφτηκα μηπως θα ειναι καλυτερα να παιζω ai απο το να κανω απλο hotlap ή μηπως να μπαινω στον server και να προσπαθω να ακολουθησω καποιον απο εσας... Επισης οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ευπροσδεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούλιος 23, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Επιασα δουλειά σε μία ταβέρνα και δουλεύω βράδια ρε γαμωτο. Κρίμα να το χασω το συγκεκριμένο γιατί ξερετε πλέον...ποια ειναι η φαση! Χαχαχ Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 23, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 ενταξει για σενα θα τρεξουμε πρωι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 23, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Παιδια μαλλον χρειαζομαι την βοηθεια σας... Απ' οτι βλεπω δεν μπορω να σας πλησιασω με αποτελεσμα να τρεχω μονος μου... Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε ως προς το πως να κανω practise... Δηλαδη σκεφτηκα μηπως θα ειναι καλυτερα να παιζω ai απο το να κανω απλο hotlap ή μηπως να μπαινω στον server και να προσπαθω να ακολουθησω καποιον απο εσας... Επισης οποιαδηποτε αλλη συμβουλη ευπροσδεκτη... Ίσως αν δοκίμαζες να δεις μέσα από την κάμερα ενός γρήγορου . Επίσης μπορείς να ανεβάσεις ένα δικό σου ρεπλει να δούμε τα λάθη σου. Πάντως από την εμπειρία μου, ένα από τα πιο συνήθη λάθη ενός αρχάριου είναι να φρενάρει αργά, να μπαίνει με πολύ ταχύτητα και άγαρμπα οπότε χάνει ταχύτητα στην έξοδο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προς το παρών δεν παίζει το ασσέττο γιατί έβαλα τα 10 αρια και δεν ξεκινάει με τίποτα . Αν δεν το φτιάξω μέχρι το βράδυ μάλλον θα το αφήσω για τη Δευτέρα γιατί αύριο όπως χαχχα γνωρίζεις έχει αγώνα με τα btcc στο ρου φου 2 το οποίο έπαιξε κατευθείαν γμτ . Προς το παρών κάνω ένα validating αν δεν παίξει θα κάνω επαναεγκατάσταση. Με ένα πιάτο φαΐ έρχομαι και στο φτιάχνω! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούλιος 23, 2016 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Κυριακη γυρναω, οποτε αν τρεξετε τοτε θα ερθω εστω και απροπονητος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 23, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 πριν 38 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Με ένα πιάτο φαΐ έρχομαι και στο φτιάχνω! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα τα πάντα validation, reinstall ,το έτρεξα από τον φάκελο εγκατάστασης , έτρεξα όλες τις εκεί εντολές,έσβησα το φάκελο ασσέττο κόρσα στα έγγραφα . Να σημειωθεί πως το raceroom kai to rf2 τρέχουν κανονικά ,επίσης αναγνωρίζεται κανονικά και η g27. Καμιά συμβουλή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούλιος 23, 2016 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Κούνα το Steam library σε άλλο δίσκο αν έχεις, ή καλύτερα κάνε add ένα 2ο directory στο steam (settings -> downloads) σε άλλο δίσκο και βάλε μόνο το AC εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούλιος 23, 2016 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 Απ΄ ότι διάβασα το έχουν πολλοί το πρόβλημα οπότε θα περιμένω φιξ από kunos βαριέμαι τους πειρματισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts