Jump to content



Recommended Posts

Έχω σετάρει μερικά μηχανάκια στην ελλάδα από όταν έφυγα τελευταία φορά. Ένα από αυτά, μου κάνει νάζια τον τελευταίο μήνα.

Ενώ συνδέομαι σε όλα κανονικά, με τις ίδιες ρυθμίσεις, ένα συγκεκριμένο, με το που συνδεθεί, αντί να ανοίξει παράθυρο και να δω κάτι, γίνεται κατευθείαν ελαχιστοποίηση και μένει εκεί, σαν κολλημένο. Δεν αντιδρά, δεν γίνεται επαναφορά. Μόνο να το κλείσω γίνεται ή να κάνω kill το process. Σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα συνδεθώ, κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα κι άλλες ώρες, μπας κι είχε θέμα το upload της συσκευής. Τις ίδιες στιγμές, ένα laptop δίπλα μου, μπορεί και συνδέεται κανονικά στο εν λόγω μηχανάκι.. κουλό; 

a8e98aaad3d94d928ffe35a48817357b.jpeg

6b8b97fc98464dc9a1c92551177455a6.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

προσθέτω εδώ λίγη πληροφορία, έτσι για την ιστορία και για μελλοντική βοήθεια κάποιου.. 

Ο λόγος που δεν δουλεύει το ultravnc στο μηχάνημα αυτό είναι άκυρος. Βρήκα όμως πώς να το κάνω να δουλεύει. Ένα χαζό workaround.

Αν δεν βάλω το domain name και την πόρτα (xxx.no-ip.info:1234) αλλά χρησιμοποιήσω την actual ip και την πόρτα, τότε παίζει κανονικά. Το μόνο χαζό είναι πως πρέπει να κάνω ένα ping στο domain name να παίρνω την ip (που είναι σωστή) και τότε, αν την βάλω στο ultra vnc, παίζει κανονικά.. 

Link to comment
Share on other sites

Ποιος ξέρει; Μάλλον... η πλάκα είναι ότι έχω άλλο hostname στην ίδια γραμμή, μα σε άλλο υπολογιστή και παίζει κανονικά. Επίσης το ίδιο hostname παίζει κανονικά και γίνεται update η ip του, μα αν το βάλω στο uvnc δεν παίζει. Αν βάλω την ip με τη πόρτα, παίζει κανονικά.

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.