Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Ιούλιος 22, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2016 (edited) έφθασε η μικρή Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2016 από idonthave 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 22, 2016 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2016 (edited) Αφου εχθες την παρηγγειλες. Τρολαρεις ή την πηρες απο ελλαδα; edit: Ακυρο, τωρα ειδα οτι δεν εισαι ελλαδα. Καλοριζικη! Σε τι κουτι θα την βαλεις; Τα 50 ευρω πανω απο την SC πως τα δικαιολογει; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2016 από javaneze: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 22, 2016 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2016 Μαλλον με το διπλο bios και τον φωτισμο γιατι για τα 10-20mhz διαφορα που εχει απο την sc αποκλειεται να τα δικαολογει με 50 ευρω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 22, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος javaneze: έγραψε: ρολαρεις ή την πηρες απο ελλαδα; edit: Ακυρο, τωρα ειδα οτι δεν εισαι ελλαδα. τρολλάρω Ελλάδα είμαι, από mgmanager. Σε corsair 760t θα μπει. Οι διαφορές τους πέρα του bios (φωτισμός ίδιος είνα σ'όλες, αν και δεν με ενδιαφέρει), 2x8pin, έχει άλλο σύστημα ψύξης και 10+2 power phase. Αυτές εντοπίζω. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2016 από idonthave 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 22, 2016 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2016 (edited) Σύστημα ψύξης evga 1070/80 SC vs FTW Superclocked fans →90mm Ftw fans→100mm ↓↓↓ Spoiler gtx 1080 SC→ gtx 1070 SC→ gtx 1080 FTW→ Λογικά και της 1070 FTW είναι ίδιο με την 1080 FTW Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2016 από idonthave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 23, 2016 Author #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 (edited) Η κάρτα H κάρτα τοποθετήθηκε, πρέπει να έπεσα σε μπανάνα κομμάτι στο OC μέρος (αν και δεν το έχω τόσο με το oc). Αθόρυβη η κάρτα, coil whine ανεπαίσθητο, πρέπει να πλησιάσεις κοντά με ανοιχτό το κουτί. Κουτί corsair 760T, ανεμιστήρες κουτιού 140mm, 2 μπροστά βάζουν, 1 πίσω βγάζει και 2 επίσης πάνω βγάζουν. Ρυθμισμένοι όλοι στις 800-850 στροφές. Σύστημα 4790k - 16gb ram - z97 vii hero - win7 Ult. 64bit Οι μετρήσεις έγιναν με θερμοκρασία δωματίου 30 C. Out of the box με το προφίλ που είχαν τα fan max 40% έπιανε idle→ 41-42C, load→ 73-74C στο Heaven benchmark. Άλλαξα το προφίλ των fan max 52% idle→ 39C, load→ 65-66C σε stock και σε OC 67C στο Heaven benchmark. To OCed που έκανα core clock→+100 και memory →+500, οι μνήμες μάλλον πάνε παραπάνω δεν δοκίμασα (ο πυρήνας πάνω από 100 δεν πάει μπορεί να θέλει ρεύμα). Stock το gpu boost παίζει σταθερά 1950-60mhz, στο oced κομμάτι είδα από 2025mhz σταθερά μέχρι 2060mhz ανάλογα πόσο θα δώσω στον πυρήνα. Voltage και power target δεν πείραξα. Μετρήσεις stock core 1607/1797(1960) // memory 8008mhz OCed(+100/+500) core 1707→2050-60 // memory → ~9000mhz FireStrike (stock ρυθμίσεις) **Οι διαφορές στις μετρήσεις σε σχέση με τον @tommybertsen λογικά είναι απ'τα windows7 σε σχέση με τα windows 10 Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 23, 2016 από idonthave 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούλιος 23, 2016 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2016 @idonthave Τρέξε και ένα Heaven χωρίς ΑΑ αν μπορείς. Μεγειά την κάρτα και καλό λιώσιμο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 24, 2016 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Κοιτα να δεις που θα με βαλετε να τρεξω bench, κατι που εχω να κανω απο την προηγουμενη δεκαετια... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 24, 2016 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Εγω σε 15 χρονια εχω τρεξει μετρημενες φορες bench. Ε, τωρα ετρεξα οσες εχω τρεξει τα προηγουμενα 15 χρονια Τοσο με ενδιαφερουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 24, 2016 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) Η διαφορα στα benches σας ειναι οτι ο ενας ειναι με ΑΑ και ο αλλος οχι. Η δικη μου εβγαλε ολα στοκ 139fps και γυρω 3500 σκορ χωρις ΑΑ. Βεβαια μια φορα το ετρεξα. Καρτα 70βαθμους και cpu καμμια 55αρα ειχε Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 24, 2016 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) πριν 13 ώρες, το μέλος Dj_ALeX έγραψε: Τρέξε και ένα Heaven χωρίς ΑΑ αν μπορείς. Μεγειά την κάρτα και καλό λιώσιμο! Ευχαριστώ alex, κι εγώ το ίδιο πάντα τρέχω το heaven μόνο για να ελέγξω αν έχει η κάρτα coil whine. @icy20 έχετε δίκιο, το παρατήρησα όταν το ανέφερε ο alex. stock η κάρτα Με το evga precision κάθε φορά που μπαίνω στα windows μετά από τερματισμό, πρέπει να φορτώνω το προφίλ για να παίρνει τις ρυθμίσεις για τα fan και τα led. Με το msi ab κρατάει τις ρυθμίσεις για τα fan άλλα δεν μπορώ να ρυθμίσω τα led. Με το nvidia led visualizer που κατέβασα από εδώ χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση του geforce experience μπορώ να απενεργοποιώ τα led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις μετά από εκκίνηση του υπολογιστή. Υπάρχει άλλος τρόπος/utility πέρα απ'την απενεργοποίηση των led να μπορώ ρυθμίζω και το χρώμα των led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις τους μετά από τερματισμό των windows, όταν ξανανοίξω τον υπολογιστή? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 24, 2016 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) 5 minutes ago, idonthave said: Ευχαριστώ alex, κι εγώ το ίδιο πάντα τρέχω το heaven μόνο για να ελέγξω αν έχει η κάρτα coil whine. @icy20 έχετε δίκιο, το παρατήρησα όταν το ανέφερε ο alex. stock η κάρτα Με το evga precision κάθε φορά που μπαίνω στα windows μετά από τερματισμό, πρέπει να φορτώνω το προφίλ για να παίρνει τις ρυθμίσεις για τα fan και τα led. Με το msi ab κρατάει τις ρυθμίσεις για τα fan άλλα δεν μπορώ να ρυθμίσω τα led. Με το nvidia led visualizer που κατέβασα από εδώ χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση του geforce experience μπορώ να απενεργοποιώ τα led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις μετά από εκκίνηση του υπολογιστή. Υπάρχει άλλος τρόπος/utility πέρα απ'την απενεργοποίηση των led να μπορώ ρυθμίζω και το χρώμα των led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις τους μετά από τερματισμό των windows, όταν ξανανοίξω τον υπολογιστή? Στο precision δεν έχει κάτι που λέει open with windows ή κάτι τέτοιο.. Για να εφαρμοστεί το OC πρέπει να είναι τικαρισμένο αυτό. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από Nemesis89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Ιούλιος 24, 2016 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 μήπως μπορεί κάποιος να μετρήσει την κατανάλωση σε idle / twitch / youtube / mkv / multi-monitor ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 24, 2016 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 5 hours ago, idonthave said: Ευχαριστώ alex, κι εγώ το ίδιο πάντα τρέχω το heaven μόνο για να ελέγξω αν έχει η κάρτα coil whine. @icy20 έχετε δίκιο, το παρατήρησα όταν το ανέφερε ο alex. stock η κάρτα Με το evga precision κάθε φορά που μπαίνω στα windows μετά από τερματισμό, πρέπει να φορτώνω το προφίλ για να παίρνει τις ρυθμίσεις για τα fan και τα led. Με το msi ab κρατάει τις ρυθμίσεις για τα fan άλλα δεν μπορώ να ρυθμίσω τα led. Με το nvidia led visualizer που κατέβασα από εδώ χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση του geforce experience μπορώ να απενεργοποιώ τα led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις μετά από εκκίνηση του υπολογιστή. Υπάρχει άλλος τρόπος/utility πέρα απ'την απενεργοποίηση των led να μπορώ ρυθμίζω και το χρώμα των led και να διατηρούνται οι ρυθμίσεις τους μετά από τερματισμό των windows, όταν ξανανοίξω τον υπολογιστή? Cpu stock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 24, 2016 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε: Cpu stock? Ναι. Γράφει στο Unigine (αριστερά) "i7-4790K CPU @4.00Ghz (3997Mhz)x4" που είναι η στοκ συχνότητα του 4790Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 24, 2016 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 Δεν ισχυει. Παντα τη στοκ γραφει εκει. Εγω οταν ειχα τον επεξεργαστη στα 4.4 παλι 4 ελεγε εκει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 24, 2016 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) Για το "@4.00Ghz" να συμφωνήσω οτι είναι από τα χαρακτηριστικά του 4790Κ. Το (3997Mhz) δεν είναι η realtime συχνότητα; Συγνώμη αλλά δεν έχω τρέξει Unigine για να ξέρω σίγουρα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από TopCLR Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 24, 2016 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) Έχετε δίκιο! Δείχνει την στοκ συχνότητα (συγνώμη για το offtopic). Δεν μπορώ να κάνω πλέον edit στο προηγούμενο μήνυμά μου. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από TopCLR Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 24, 2016 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 8 hours ago, idonthave said: Με το evga precision κάθε φορά που μπαίνω στα windows μετά από τερματισμό, πρέπει να φορτώνω το προφίλ για να παίρνει τις ρυθμίσεις για τα fan και τα led. Kαπου εχει και τικαρεις μια επιλογη που λεει "START UP" . Με αυτη φορτωνει το προφιλ με το που ανοιγεις την εφαρμογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 24, 2016 Author #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2016 (edited) Ο επεξεργαστής είναι stock στα 4ghz με turbo mode ενεργοποιημένο στα 4.4ghz. πριν 10 ώρες, το μέλος Nemesis89 έγραψε: Στο precision δεν έχει κάτι που λέει open with windows ή κάτι τέτοιο.. Για να εφαρμοστεί το OC πρέπει να είναι τικαρισμένο αυτό. πριν 2 ώρες, το μέλος javaneze: έγραψε: Kαπου εχει και τικαρεις μια επιλογη που λεει "START UP" . Με αυτη φορτωνει το προφιλ με το που ανοιγεις την εφαρμογη. Το έχω δει, δεν το έχω τσεκάρει να δω αν δουλεύει, απ'όσο έψαξα εδώ ότι κι αν έχουν δοκιμάσει μάλλον διορθώθηκε απ'όσο λένε με το evga precision v6.0.3.1 beta (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω αν δουλεύει. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2016 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts